Plante klassifikationsgrupper

November 20

For millioner af år, planter har eksisteret sideløbende med hver skabning på jorden. Dyr og mennesker afhængige planter som kilder til mad, husly og materialer. Planter er brugt i medicin, at lave tøj og som energikilde. Planter er grupperet efter reproduktion metoder i frø og ikke-frø-gruppen, der er yderligere opdelt i fem store klassifikationsgrupper: dækfrøede, nøgenfrøede, monotypisk, mosser og thallophytes.

Dækfrøede planter

Dækfrøede planter er karakteriseret ved tilstedeværelsen af blomster, som er de reproduktive organer af planter. Blomstrende planter er den dominerende form af planteliv på jorden. Efter 2009 Angiosperm Phylogeny III System findes otte grupper af dækfrøede planter med 400.000 arter, der omfatter magnolier, roser, ranunkler og orkideer, at nævne nogle få.

Nøgenfrøede

Nøgenfrøede producerer ikke blomster. Dens frø er placeret på plant & rsquo; s overflade. Enten vind eller insekter overføre pollen fra en plante til den anden for befrugtning. Nøgenfrøede databasen hedder det, at størstedelen af de mindre end 1.000 arter af nøgenfrøede er nåletræer. Fyrretræer, Gran, cedertræ er eksempler på nøgenfrøede.

Monotypisk

Fundet i mytologi og medicin, monotypisk, med dens 9.000 arter, først og fremmest bregner, er medlemmer af en af de mest alsidige plante klasser, som nævnt i Dr. Alan R. Smiths bog "En klassifikation for bevarede bregner." En bregne gengiver med sporer i stedet for frø. Bregner tilpasses forskellige miljøer, fra bjerge til ørkener og felter til sumpe. Padderok og piskeris bregner er eksempler på monotypisk.

Mosser

Mosser producerer ikke blomster eller frø. Ligesom bregner reproducere de af sporer. Mosser er fundet i fugtige og fugtigt klima. Befrugtning sker ved hjælp af vand til at fremdrive sporerne fra en plante til næste. I sin bog, "Moss avleren & rsquo; s håndbog," Michael Fletcher, at moss er den største arter af Mosser med 15.000 arter i verden.

Alger og svampe

Alger og svampe udgør den laveste form af plante organismer, thallophyte. Med ingen stilke, blade, rødder eller blomster, er denne inddeling en masse af enkle planteceller. Tang er en alger; skimmel og svampe er svampe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com