Plante pleje containere

October 25

Plante pleje containere

At vælge en passende beholder til dine planter er lige så vigtigt som at vælge de planter, der vil vokse i dem, da det direkte påvirker hvordan de billetpris. Materiale, form og størrelse er de vigtigste faktorer, når de overvejer, hvilken type af container er bedst for pleje af dine planter, selv om den brede vifte af design gør dette til en sjov proces. Du kan ønske at holde nogle af dine kringlet konstrueret containere som en del af en familie indsamling.

Naturmaterialer

Fælles naturlige materialer til anlægget containere er ler, sten og træ. Terracotta er et af de mest populære og fælles ler materialer, der kan findes på mange hjem forbedring butikker, haven butikker og endda håndværk butikker. Dens farve blander godt med de fleste planter, og det kan findes i en enkel og glat designe, eller nogle kan være håndlavede og indslag dekorationer. Glaserede krukker er mere frost-tolerant. Træ kan bruges ofte som et mere rustikt udseende for plantageejere og slebet og glaseret eller fremstillet af robust bark-dækket logs. Træ kan være en effektiv materiale til altankasser, krukker eller trug.

Menneskeskabte materialer

Hængende kurve er ofte lavet af en tyk ledning gauge eller wire mesh til at give tilstrækkelig dræning. Metal containere som bly og kobber er tunge men vil vare hele livet. Glasfiber beholdere kan bringes til at efterligne metal eller sten containere men er langt lettere og normalt billigere. Plast er en anden let og billig mulighed.

Form og størrelse

Klassiske plante containere er cylindrisk eller cirkulær og har let skrånende sider, der gør det let at fjerne en plante og dens rødder for ompotning. Firkantede Potter, er men ikke så fælles, nyttige for planter, der har omfattende rodsystemer. Firkantede Potter har en større volumen så kan holde flere potning mix og giver plads til mere vækst. Nogle beholdere kan taper indad mod toppen, men pas på, at de ikke er så smal, at du får svært når udvinding for ompotning. Containere, der vægtes tungere på bunden er mindre tilbøjelige til at vælte. Containere til udplantning kan findes så små som 1 tommer høj for at starte frø eller så stor som 4-mund-lange repurposed vanding trug. Vælg en objektbeholder, som dit anlæg har plads til at vokse i, medmindre du bevidst ønsker at holde det trimmes til en vis størrelse.

Improviserede containere

Bare fordi et objekt ikke er mærket som betyder en plantageejer vil det ikke gøre en god objekt at dyrke dine planter i. Ting som trillebøre, vandkander, gamle mælk kasser eller endda hule logfiler kan gøre fantastiske plante containere. Hvis du er heldig nok til at finde antikke haven elementer, vil dem, der har en vintage charme. Når du bruger en improviseret beholder, skal du oprette mindst et drænhul i bunden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com