Plante pleje for Dracaena Fragrans Massangeana

March 3

Dracaena fragrans 'Massangeana', eller majs plante, er en høj indendørs plante med brede, overordnede, blade vokser fra en woody sukkerrør. De yndefulde brogede blade er en attraktiv grøn farve med en gul stribe løber ned midten. Planten er ikke kræsen og kræver en lav grad af vedligeholdelse for at holde det ser sit bedste. Hvis betingelserne er lige rigtige, kan planten udvikle duftende, nat-blomstrende blomster.

Instruktioner

•Sæt dracaena fragrans 'Massangeana' i lav eller moderat lys. Undgå solrige, varme vinduer og direkte, lyse lys. Rumtemperaturer bør være ca 60-70 grader Fahrenheit, og omkring 10 grader køligere om aftenen.

•Kapacitet anlægget når jorden føles tør at røre. Dybt vand med lunkent vand, så lad det overskydende vand kan løbe frit gennem drænhul. Aldrig tillade pot til at stå i vand. Dracaena er tilbøjelige til at root rot i klamme jord.

•Rengør planten regelmæssigt, bruge en blød, fugtig klud. Ophobning af støv på bladene vil blokere sollyset luftcirkulation.

•Når anlægget med en all-purpose flydende stueplante gødning i foråret og sommeren. Anvend gødning ifølge anbefalingerne på etiketten. Tilbageholde gødning i løbet af efteråret og vinteren.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com