Plante vandforbruget for ørken planter

March 13

Planterne overleve i ørkenen, fordi deres vandbehov er minimal. Dette er et krav, da Nedbøren er sparsom i ørkenen klimaer. Hvis du planlægger at bruge ørken planter i din egen have, men er det vigtigt at forstå, lige hvor meget vand de har brug for.

Betydning

Mængden af vand en ørken anlæg behov varierer afhængigt af typen anlæg. Hver varierer, hvordan det opnår og bevarer sparsomme vandforsyning.

Overvejelser

Las Pilitas børnehave anbefaler vanding tørke-tolerante planter lige nok til at holde dem i live, at gøre dem vokse. Overwatering en ørken anlæg kan hurtigt dræbe den.

Sukkulenter

Sukkulenter, ligesom kaktus, har lavvandede rødderne, der strækker sig ud i et radialt mønster. Dette giver mulighed for maksimal absorption af vand, når regnen kommer. De opbevare vand i rødderne, kødfulde blade og stængler og kan overleve i flere år ad gangen på minimal nedbør.

Phreatophytes

Phreatophytes er en type af ørken anlæg, der har meget lange rodsystemer. Dette tillader dem at absorbere vand fra grundvandet dybe underjordiske.

Stauder

Flerårige ørken planter blot bliver hvilende i den tørre sæson. Når nedbøren når jorden, men finder de nyt liv.

Ephemerals

Ephemerals er årlige ørken planter. De vokser ved hurtige hastighed i foråret efter en regn. De producerer frø og dør. Frøene er tørke-resistent og spire nye planter det følgende forår.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com