Plantegninger for hjem tilføjelser

May 8

Træffes beslutning om den rigtige plantegning for dit hjem tilføjelsen kræver forskning, planlægning og omhyggelig tanke. Mange husejere overveje indretning og male mere vigtige valg mere end plantegningen. Men layoutet for dit værelse er langt vigtigere. Det vil være med dig i lang tid og er dyre forpligter sig til at ændre.

Vil din tilføjelse afbetale?

En veldesignet hjem tilføjelse kan afbetale videresalg værdi til dit hus, men før du banebrydende overveje dit nabolag. Tilføje en en-suite badeværelser til dit soveværelse er sandsynligvis en god investering i et kvarter af gamle huse, hvor der er ikke almindeligt forekommende. En færdige kælder er næsten altid en god investering, som du kan næsten fordoble den firkantede optagelser af dit hjem. Men en tredje bil garage i en ung kvarter kunne begrænses i sin tilbagevenden.

Ved, hvad du ønsker

Når du har besluttet din tilføjelse er en god investering, overveje, hvad der er vigtigt for dig i en plantegning. Hvis du tilføjer et kontor, hvor meget plads har du brug for? Vil du have store vinduer eller ville du foretrække et privat rum? Hvor meget skabsplads har du brug for? Alle disse faktorer påvirker layoutet og bør omhyggeligt forudbestemte.

Grønne design

Tage hensyn til miljøet, som du opretter dit design. Remodeling en gamle hjem er den ideelle lejlighed til at green op dit hus. Indarbejde naturligt lys til at varme dit hjem, installere dobbelt-rude glasvinduer og godt isolerede vægge vil spare dig penge på utility regninger og forbedre dit kulstof-fodaftryk.

Custom eller pre-designede planer

Der er mange hjemmesider og services notering enorme valg af grundplaner at vælge imellem, og en præ-designede plan er absolut den billigere løsning. Men hvis du har en unik plan i tankerne, konsultere en arkitekt til at brainstorme ideer. Du kan realisere dine planer er mere udbredt end du troede, eller finde ud af, hvor hjælpsomme en god arkitekt kan være.

En veldesignet plantegning

En gennemtænkt plantegning finder detaljerne. Er din lyskontakt på anden siden af lokalet, som du indtaster? Din Plys hvidt tæppe tilbage lige til den udendørs gårdhave? Hver fod af plads bliver brugt til dets fulde fordel? Og dit værelse maksimere naturligt lys og letflydende design?

En velovervejet plantegning skal gøre dit hjem komfortabel, underholdende og høste udbytte af din investering.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com