Planter af en romantisk have

June 23

Planter af en romantisk have

Hvis du vil oprette en haverum, der er perfekt til at tilbringe tid sammen med din skat, skal du vide mere om planter, der ser godt ud i en romantisk have. Et væld af planter eller blomster har romantiske symbolik bag dem, og en bred vifte af former og farver vil gøre din have særligt tiltrækkende.

Farver

Hvis du vil oprette en romantisk have med masser af farve, er det bedst at vælge blomster og accent planter, der har deres egen identitet, men supplerer hinanden. For eksempel, vil den røde og hvide nuancer af arbutus plante, en flor, der betyder jeg elsker kun dig, parre godt med gule blomster som jonquil, hvilket er et tegn på kærlighed og hengivenhed.

Størrelse

At give din have en finurlig og romantisk føler, plante blomster i forskellige størrelser. For eksempel, storblomstrede som Tusindfryd eller solsikker giver beskueren en følelse af glæde eller lykke (som sætter stemningen for romance), og ser temmelig koblet med små thornless roser, som symboliserer kærlighed ved første blik.

Overvejelser

En monokromatisk romantiske have er også en rigtig god idé, hvis du har begrænset plads, eller ønsker at funktionen kun dine foretrukne blomster. For eksempel, symboliserer en rød-tema haven fyldt med nelliker, roser og valmuer, beundring, kærlighed og glæde, følelser, der er meget passende for et romantisk haveomgivelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com