Planter, afskrække og slippe af med kaniner i haven

August 18

Planter, afskrække og slippe af med kaniner i haven

Kaniner er fjender af blomst og vegetabilske gartnere rundt om i verden. De får ind i haver at spise let tilgængelige blade, stængler, blomster, grøntsager og mørt voksende skuddene af planter, og kan forårsage alvorlige skader til en have i en relativt kort periode. For at fjerne kaniner naturligvis, dyrke planter, at kaniner ikke kan lide omkring grænserne af din ejendom eller haven.

Yarrow

Vokse yarrow i fuld-solen områder i haven. Plante yarrow i eksisterende jord; denne plante trives i dårlig jord og kan mislykkes, hvis det er bøvet. I milde, tempererede områder, kan yarrow vokse som en evergreen, med blomstrer i nuancer af gul, pink, rød og lilla. Vand yarrow med 1-2 inches vand hver to uger, som planten har tør og varm vilkår. Yarrow kan vokse til 3 fod i højden og så bred som du lad det, og vil trives som en grænse plante til haven.

Almindelig Fingerbøl

Plante Fingerbøl i skyggefulde områder i haven. Foxglove kræver hurtig-afløb jord og masser af barkflis. Plante frø 15 til 18 inches fra hinanden og vand dem ugentligt for at opretholde god fugt i jorden. Foxglove blomstrer i hvid, gul, pink, rose, rød, lavendel og lilla, og vokser til 2 til 6 fod i højden og 18 inches i bredden. Hurtig vækst og selvstændige formering vil føre til en hæk af foxglove beskyttelse til din have.

Iris

Vokse iris i fuld-solen områder i haven, hvor god dræning er garanteret. Plante iris jordstængler eller løg, 6 inches dyb i quick-afløb jord blandet med kompost for ernæring. Plant løgene 8 inches fra hinanden for at give iris planter plads til at vokse. Vand iris med 2 inches af vand pr. uge. Iris ekspandere hurtigt og vil regrow fra de samme jordstængler i år. Med hurtig vækst kræver iris planter division efter tre til fire år.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com