Planter & blomster til sandjord

January 16

Planter & blomster til sandjord

Dyrkning af en have i sandjord kan være tricky business, men der er flere planter og blomster, der vil enten tolerere eller øge den fattige miljø og trives. Udvaskning og hurtig dræning, sandede jorder ikke bevarer fugten godt og opretholde en varmere temperatur end andre miljøer. At sætte nogle af disse planter i områderne problem-jord i haven vil bringe skønhed til din udendørs rum hele året rundt.

Akacie træer & buske

De fleste buske og træer af slægten acacia blomstre i jord, sandet, hurtig til afløb, og nylige undersøgelser tyder på disse anlæg faktisk forbedre tilstanden af de jord, hvor de er plantet. Ifølge den "Journal af tørre miljøer," konkluderede et forskningsprojekt, gennemført i halvtørre savannen i Sydafrika, jord rod med akacie træer havde højere næringsstof niveauer end omkringliggende områder uden planter.

Tæppe blomst

Indfødte amerikanere på tværs af de tørre sletter har draget inspiration fra den lyse opblomstring af denne blomst til at skabe mønstre til tøj og tæpper i årenes dermed give tæppe blomst dens navn. Ikke alene er denne blomst, attraktive og iøjnefaldende, men det er hård, tørke-tolerante og solide, hvilket gør den ideel til sandjord.

California Poppy

Et populært valg til dyrkning i rock haver, småsten og sandjord snarere end formelle blomsterbede, California poppy er stigende popularitet blandt gartnere i tørre dale og foden vest for Sierra Nevada-bjergene. Hvert forår høj, trives kop-lignende blomstrer i Californien valmuer i dårlig kvalitet jord, mens andre planter dør uden vand. Disse solide blomster så godt sub-par jord betingelser gartnere befinder sig udtynde deres blomster, som de tager over nærliggende rum.

Kosmos

Cosmos, en smuk årlige, vil tiltrække fugle og sommerfugle til haven med sine farverige og mølle-formet blomstrer i en række solide nuancer og tofarvet nuancer. Stand til at trives i en række dårlige jordbundsforhold, kosmos blomst funktioner lys, flagrende blade og kræver kun lidt vand og en løs forankring miljø til at overleve.

Yarrow

Konsekvent vist at foretrække fattige, sandede jordbund miljøer, er Røllike planter sarte skønheder, der er svære at nedlægge. En yderst tolerant plante, især af tørke, yarrow funktioner klynger af små, lacy blomster, der blomstrer hver sommer for at tiltrække sommerfugle, kolibrier og bier. Den lyse blomstrer af røde, appelsiner og gule er typisk lidt langt ind i efteråret, og blomsten gør samt tørrede eller friske dekorationer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com