Planter, der blomstrer i en del Sol og skygge

December 4

Planter, der blomstrer i en del Sol og skygge

Planter er ofte klassificeret af mængden af sollys skal vokse og blomstre korrekt. Vilkårene del Sol og en del skygge bruges synonymt for planter, der kræver tre til seks timers sol om dagen. Nogle, men ikke alle, planter kan vokse i fuld sol (mere end seks timer af sollys) eller dyb skygge (mindre end tre timer af sollys) en del skygge betingelser.

Anemone

Anemoner er en type af blomsten, der oprindeligt kommer fra Kina. Disse kan vokse overalt mellem 2 til 4 fod høj, afhængigt af den specifikke Anemone bliver dyrket. Blomst blomstrer i sensommeren i hvid, pink eller rose. Blomsterne er 2 til 3 inches tværs, og jorden skal være veldrænet for at undgå drab anlægget.

Chelone

Chelone er også kendt som Turtlehead. Det vokser 3-fod høj og 2-fod bred. Blomsterne er hvide eller rose, afhængig af arten. Chelone kan vokse i dyb skygge men foretrækker en del skygge betingelser. Det gror bedst i fugtig til våd jordbund. Våde, rig jord er det bedste valg, når de vokser hvis det modtager store mængder af sollys.

Dicentra

Dicentra er bedre kendt som blødende hjerte. Det blomstrer med lyserøde hjerte-formede blomster og er i stand til at vokse i dyb skygge ud over en del skygge. Det har brug for veldrænet jord, men skal stadig holdes fugtig. Som et resultat, kræver Dicentra mere opmærksomhed end nogle andre planter, såsom Nepeta, at vokse og blomstre korrekt.

Nepeta

Nepeta er en del skygge blomstrende plante, der kan også plantes i fuld sol betingelser. Det er også kendt som catnip og catmint. Det er en hårdfør plante, der kan tåle varme og tørre jord bedre end mange andre del skygge planter. Enkelte planter vokse omkring 2-fod høj og 18 inches lang. Det blomstrer med blå blomster på de fleste af plantens overflade.

Veronica

Veronica er en del skygge plante, som blomstrer fra maj til efteråret. Blomsten består af en stilk af lilla blomster. Det vokser ca 10 inches høj og 12 inches lang. Det er en hårdfør plante, der kan vokse i fuld sol betingelser samt en del skygge. Veronica er også kendt som Ærenpris.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com