Planter, der bor i nærheden af egetræer

October 12

Planter, der bor i nærheden af egetræer

Planter, der lever i nærheden af eller under egetræer skal være hårdføre, stand til at overleve i de vilkår, på hvilke eg træer lever. Mens disse betingelser varierer lidt afhængigt af regionen i de fleste tilfælde, eg træer lever i tørre til tørke jord og kræver lidt at ingen vand, selv i sommermånederne. Derfor, planter, bor i nærheden af oak træer skal også lidt vand, tør jord og passende solen baseret på lys i området plantning, som kunne variere fra fuld sol til fuld skygge.

Buckbrush

Buckbrush er en fælles blomstrende busk fundet i Nordamerika, især i områder beboet af oaks. Flere af buckbrush arterne er evergreens; alle producere hvide, blå, pink og lilla blomst tidligt på året. Buckbrush kræver fuld eftermiddagssolen, lille vanding og tør jord.

Almindelig Stokrose

Almindelig Stokrose er en selvstændig såning halvårlige, kræver næsten ingen pleje for at trives, oftentimes vokser over 6 fod høje. Plante blomster i forskellige farver som pink og hvid. Det gør bedst i tør jord. Stokroser kræver delvis eftermiddagssolen at nå deres fulde højde. Stokroser også behøver ikke at være vandes, og er tørkeresistente selv i de varmeste måneder.

Desert oliven

Ørken oliven er en stor, tørke-tolerante busk fundet i tørre regioner i Nordamerika, og kan ofte findes i nærheden af egetræer, som de nyder de samme betingelser. Anlægget kan nå ti fod højt, selv med lidt vand. I marts og April blomstrer ørken oliven ornamentale blå frugter. Selvom ørken oliven kan overleve tørke, brug fuld sol for at nå sit højeste højder.

Yucca

Yucca er en stedsegrøn staude, der kan findes i hele den sydvestlige region af USA. Medlem af Agave-familien, det er meget tørke-resistente og kan overleve måneder i varmt, tørt vejr med lidt at ingen vand. I regioner som Arizona, New Mexico og Californien er det almindeligt at se sund Yucca planter vokser i nærheden af egetræer.

Mimulus

Mimulus, også kendt som Monkey blomster, er nogle af de nemmeste planter til pleje, som de kan trives i fuld del skygge og kræver lidt at ingen vand. Abe blomster findes ofte i nærheden af egetræer i hele det vestlige USA. I foråret, at plante blomster i forskellige farver, men mest almindeligt i lilla, coral, pink og gul.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com