Planter, der forbliver grønne om vinteren

October 10

Planter, der forbliver grønne om vinteren

Selv om de fleste planter, træer og blomster er i dvale i vintermånederne, er der planter, der bevarer deres livlig grøn farve i vinterhalvåret. Hvis du vil oprette en have, der er i live hele året rundt, trods kulden, er der planter, træer og blomster, som du kan plante til at skabe denne effekt.

Træer

Et antal af stedsegrønne træer vil fortsætte med at blomstre hele vinteren. Enebær træer, grantræer og andre typer af stedsegrønne træer kan købes i en bred vifte af forskellige størrelser til at rumme både små og store haven rum. Stedsegrønt træsorter kommer i andre farver ud over grøn, hvilket gør det muligt for en have at være fyldt med farverige træer, der er fyldt med blade hele året.

Planter

En populær Busk for enkeltpersoner søger for at tilføje farve til deres haven er kornel. Flere kornel sorter oplever faktisk farveændringer i deres grene, så de kan blive guld eller rød i vintermånederne. Nyserod er en anden plantesort, der er stedsegrønne, tilbyder både lyse grønne blade og blomster i vinterhalvåret. En række andre planter tilbyde farve i vinterhalvåret, selvom det er mere sandsynligt for dem at være blå, rød eller guld i stedet for grøn. De vil stadig miste deres blade, men farver nedenunder er tilladt for virkelig at vise.

Blomster

Der er en række flerårige blomster, der er stedsegrønne. Eksempler på blomster, der vil fortsætte med at blomstre i vinteren heuchera, candytuft, flere typer af lavendel, Nyserod, Julerose, orientalske valmuer, flerårig pelargonier og pink flæser. Heuchera fastholder sølv og lilla blomster i hele vinterhalvåret. Lavendel er en all-sæsonen plante, fordi bladene forblive grønne hele året, og lugter ligesom blomsterne. Både Lavandula angustifolia "Hidcote" og L. "Munstead" er solidt valg.

Græs og jord dækker

Nogle pyntegræsser er designet til at opretholde greenness eller slå en interessant farve, når det bliver koldt udenfor. Nogle tænder buff farvet, mens andre bliver steg eller endda sølv. Fjer Reed græs er en gedigen prima, der har vundet priser for foreningen flerårig plante. En anden populær plante er kendt som stinkende iris, fordi den fastholder greenness og funktioner lyse røde frø hoveder i løbet af efterår og vinter måneder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com