Planter, der frastøder flåter & lopper

November 12

Lopper og flåter er mere end blot blodsugere; de kan også forårsage kløende udslæt og sprede sygdomme. Beskyt dit hjem og din familie ved hjælp af planter, der naturligt frastøder dem.

Indendørs

Du kan beskytte områder af dit hjem mod flåter og lopper ved hjælp af tørrede springs lavendel, pebermynte eller rose geranium. Guffe dem inde i pet bedding, hænge dem i windows eller føje dem til skåle af potpourri. Hugge op rose geranium blade, hæld en kop af meget varmt vand over dem og lad dem sidde i flere timer. Når vandet er afkølet, hæld det i en sprayflaske og bruge i døråbninger i dit hjem til at frastøde lopper og flåter.

Udendørs

Vælg planter til din værftet, som frastøder flåter og lopper. Pennyroyal er medlem af mynte familie og frastøde lopper. Rose geranium planter vil afskrække flåter fra indtastning din værftet. Mynte planter placeret i din have og omkring foretrukne områder for børn og kæledyr spille vil hjælpe med at holde flåter og lopper væk.

Overvejelser

Mens pennyroyal er en effektiv myggespray, kan det forårsage aborter i mennesker og kæledyr ved indtagelse. Brug ikke det i din værftet, hvis et medlem af din husstand er gravid. Når du er udendørs, kan du knuse bladene af rose pelargonier og mynte planter og gnid dem på din hud til at gøre en all-naturlige loppe og krydse af frastødende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com