Planter, der frastøder Mesquitos

October 12

Planter, der frastøder Mesquitos

Myg er gener og store afskrækkende fra at nyde din have under varme sommeraftener. Ikke kun gøre myggestik klør og efterlade rød welts, men myg kan også bære sygdomme som meningitis. Men der en række planter du kan sætte plante i din have, der vil afvise myg og tillader dig at nyde din sommeraftener bid-fri.

Citronella græs

Du har måske hørt af citronella, da dens olie er solgt som en fælles myggebalsam. Men ifølge Alderleaf ørkenen College, du kan plante citronella græs i haven og det vil have en lignende effekt. Desværre, citronella græs kun vokser i tropiske områder og kan vokse op til seks fod i højden. Ifølge Floridata.com, det kun vokser godt i USDA hårdførhed zoner 10 til 12 og overleve ikke vintre, der er kølig og fugtig. Planten er hjemmehørende i Sydøstasien, men ses ofte i det sydlige Florida og det sydlige Californien. Ifølge Floridata.com, kan nogle mennesker have en allergisk hudreaktion, hvis de kommer i kontakt med planten.

Catnip

En anden plante, der frastøder myg er catnip. Mens catnip er ofte plantet for at fodre dine katte, dens olie er faktisk 10 gange mere effektiv end DEET når afværge myg, ifølge Science Daily. Mens catnip blev testet på typen af myg, der bærer gul feber, mener forskere, at det kan være effektiv på alle sorter af myg. Catnip også vokser hurtigt og godt i små potter, så det er nemt at placere et par planter på din terrasse til at skræmme myg. Catnip er let tilgængelige i frø form på haven butikker og pet gemmer.

Rosmarin og andre urter

Du kan også plante mange urter i din have, der vil afvise myg. Rosmarin, for eksempel, er en effektiv mulighed, ifølge Alderleaf ørkenen College. Ligesom catnip og citronella græs producerer rosmarin en olie, at myg ikke kan lide. Rosmarin er også andre fordele. Det er lækkert, når det bruges i madlavning og dens duft vil tilføje en dejlig dimension til din terrasse. Andre urter, der har myg-frastødende egenskaber omfatte pebermynte, citronmelisse, lavendel, nelliker og eukalyptus. Selv om hvidløg planter ikke lugter så nice som rosmarin, har de også myg-frastødende kvaliteter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com