Planter, der naturligt frastøder myg

December 2

Planter, der naturligt frastøder myg

Myg kan være et problem, når tilbringe tid udendørs. Kombinere potentialet for bid, der klør med de sundhedsrisici, der er forbundet med dem og betydningen af myggebalsam bliver indlysende. Desværre, mange af de kommercielle produkter omfatter kemikalier, såsom DEET, og der ikke er ideel til folk, der foretrækker mere naturlige løsninger. Dog kan visse planter fungere som afskrækkende mod blod-sugende myg til at holde dig sikker og fri for kløe.

Myg plante

Myg anlæg eller citrosa geranium, er en kombination af pelargonier og citronella græs. Både pelargonier og citronella græs menes at frastøde bidende insekter som myg. Men ifølge en plante duft specialist på Delaware State College i Dover, myg planten kun indeholder ca 0,09% citronellal, som er en af hovedbestanddelene af citronella olie. Desuden, mens den potteplante har lidt at ingen effekt på afskrække myg, har i knust form det cirka 40 procent af DEET myggebalsam evne.

Citronmelisse

Citronmelisse er en urt fra mint familie, som deler en lignende udseende. Visse former for citronmelisse er nyttigt i afskrække myg på grund af de høje koncentrationer af citronellal. Delaware State University ethnobotonist Arthur Tucker anfører i moder jord nyheder, at citronmelisse kan indeholde op til 38 procent citronellal. Citronmelisse er mest effektiv, når bladene er knust og gnides hen over overfladen af din hud.

Cat nip

Catnip er en flerårig urt, der oftest er tænkt som en stimulans for katte. Men, det er også nyttigt i afskrække myg. Dette er på grund af den æteriske olie, der er fundet i catnip kaldet nepetalactone. Nepetalactone er 10 gange mere effektiv end den kemiske DEET at holde myggene væk, medlemmer af en Iowa State University research group.

Citron timian

Citron timian, også kendt som myggebalsam timian, er en flerårig urt, der menes at afvise myg på grund af sin stærke citronduft og høj koncentration af citronella olie. Mens den potteplante har begrænset effekt, ifølge Iowa State University, har gnide de knuste blade på din hud 62 procent af den beskyttelse, der tilbydes af produkter, der bruger den kemiske DEET.

Rose pelargonier

Rose pelargonier er en effektiv afskrækkelse mod myg. Planten indeholder både citronellal og geranol olie. Mens de potteplanter kan arbejde lidt på at holde den bidende insekter væk, virker det bedst når knust og gnides hen over din hud som et afskrækkende middel.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com