Planter, der overlever den udendørs vintervejr

August 11

Haveplanter vil blomstre hele året, hvis du bor i et varmt klima. Planterne, der overlever koldt, vintervejr er ikke så let at finde. Endda nogle stedsegrønne planter kan lide i vintermånederne. Bladene bliver brune og løvet bliver halte fra frostskader. Rødderne ikke kan tage fugt når jorden bliver frosset. Forberede haven til vinteren. Pakke barkflis omkring bunden af stedsegrønne kufferter og dække lavtvoksende planter med en plade af glas eller halm. Nogle hårdføre planter, dog vil sidste år rundt i et koldt klima.

Vinter Hazel

Vinter hazel er bedst plantet fra September til November. Denne hårdføre japanske busk vil overleve frost, hvis det er plantet i et lidt skyggefuldt område af haven. De tætte grene producere gule blomster i det tidlige forår, der har en lignende til Hulkravet Kodriver bloom duft.

Julerose

Plantefrø Julerose mellem September og November. De vil producere store, hvide blomster blandt dybt grønne blade mellem December og februar. Plante i et lidt skyggefuldt område af haven for at minimere frostskader. Denne lavtvoksende plante behov veldrænet jord til at overleve.

Boston vedbend

Boston ivy er en hårdfør klatring plante, der vender sig fra grøn til lilla røde farve i efteråret. De takkede blade giver imponerende blade på en pergola eller en ydermur. Frøene bør plantes mellem September og November. Pas på skader forårsaget af ivy til udvendige murstensvægge, og træ, vinyl eller aluminium sidespor. Rødderne vil grave til mørtel mellem mursten og sidespor af nogen art.

Sølv Birk

Sølv birketræ giver en fantastisk elegance til en vinterhave. Stammen vil blive en sølvskinnende hvid farve når fortykket og blander godt med Vinter sne. Sølv Birkene giver skygge og beskytte lavere planter fra vinter frost.

Vintergækker

Vintergækker er det stik modsatte af de fleste planter. De trives i vinter og gartnere tror vinteren nærmer sig sin afslutning når planterne begynder at visne. Bloom er en umiskendelig hængende blomst, der stammer fra Rusland. Adskille planter i løbet af foråret at forhindre rødder bunching og tager alt for meget fugt fra jorden, forårsager fejlernæring.

Rød kornel

Fælles dogwoods slå en fyrig rødt i efteråret. Vinteren slår stilke orange med røde tips, når bladene er faldet. Beskære den hårdfør busk i April for at forhindre overvækst og tage stiklinger mellem November og februar for yderligere løv som levende hegn eller et læhegn for lavere voksende planter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com