Planter, der vokser godt omkring Rose buske

June 9

Planter, der vokser godt omkring Rose buske

Roser kan opfattes som vanskelige haven værter for andre planter, men der er et par der går godt i den rose bed. Følgesvend plantning for roser kan omfatte mange sorter, så længe du husker to grundregler. Te roser skal være moden til at have kammerater og busk roser skal opretholde luftcirkulation. Planter, der vokser godt omkring rosenbuske skal forlade luftcirkulation og ikke roden skare.

Italienske Bellflower

Campanula isophylla, også kendt som italienske klokke eller stjernen i Bethlehem, er en flerårig plante. Blomsterne er 1 tomme bred og klokke formet. De kan være hvid eller blå med stilke et par inches lang. Det har brug for mellemstore fugtighed og indirekte lys. Holde den i fugtig jord med ugentlige vand opløseligt gødning fodringer. Overfør via foråret frø.

Fælles salvie

Salvia officinalis læge-salvie, også kendt som fælles salvie, er en busk urt. Det kan få 1 til 2 fødder høj med spade-formet 2-tommer lange blade. Blålig lilla pigge af farve er dens duftende blomster. Det har brug for mellemstore fugtighed og fuld sol med fugtig jord. Overfør via foråret frø. Denne fælles salvie er en dejlig valg for farve, duft og dets anvendelse i køkkenet.

Astilbe Fanal

Astilbe arendsii, også kendt som astilbe fanal, er en flerårig plante. Det er dybt røde blomster og 1-fods lang spir flagrende rød. Dyb grøn eller bronze grønt løv er dejligt i vinteren og har en woody look. Astilbe fanal er en god skygge plante og har brug for lys til medium skygge med dyb fugtigt veldrænet sure jordbund. Overfør via division eller frø.

Canterbury klokker

Campanula medium, også kendt som Canterbury klokker, er en årlig. Det har klokke-formede hvide, blå, Rosa, pink eller lavendel blomster 2 inches lang eller mere. Plante en Canterbury klokke i fugtig næringsrig jord i direkte til delvis sol. Overfør via forår eller sommer frø. Det har en gennemsnitlig vækstrate.

Clematis

Clematis virginiana, også kendt som blot clematis, er en bjergbestiger, der kan være busk eller staude, løvfældende eller stedsegrønne. Afhængig af sort, blomster og løv vil variere i størrelse og farve, men de fleste vil være hvid. Plante clematis i fuld sol til halvskygge i veldrænet jord (kan tilpasses til typen).


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com