Planter, der vokser godt udendørs i Florida

September 28

Planter, der vokser godt udendørs i Florida

Plantning en udendørs haven i Florida kan være vanskeligt, da det er en af de eneste stater med et fugtigt tropisk klima. Derfor er det vigtigt at vælge plantearter og sorter, der er specielt egnet til klima i denne region. Der er mange hjemmehørende arter er kommercielt tilgængelige, vil trives i dette miljø. De fleste af disse anlæg har en høj tolerance over for sollys, varme og salt, samt høj vanding skal kompensere for hyppige sommeren regnskyl.

Canna lilje

Canna lilje er en flerårig blomst indfødte til Florida. Ideel belysning til denne plante er fuld sol, selv om det kan overleve i delvis skygge områder. Denne plante er en favorit for hjem havearbejde og landskabspleje, fordi det har nogle modstandsdygtighed over for tørke og dens blomstre tjene som nektar kilde for sommerfugle og kolibrier. En ældre plante kan nå højder på to til otte fødder med et spænd mellem én og tre fødder på tværs. Det kan dyrkes i USDA hårdførhed zoner otte gennem eleven, som dækker alle Florida. Denne plante har lidt at ingen modstand til salt og bør ikke plantes i nærheden af havet eller saltvand sump områder.

Elefant ører

Elefant ører, også kendt under navnet taro eller kæmpe taro, er en flerårig sol-elskende plante hjemmehørende i Florida. Som et naturligt hjemmehørende arter er det velegnet til Floridas varmt og fugtigt klima. Det har en lav tørke tolerance og skal vandes konsekvent. Elefant ører er hurtigt voksende og kan nå højder mellem to og seks fødder. Modne planter bør være fordelt mindst to fødder fra hinanden. Disse planter vil trives i USDA hårdførhed zoner 8-b, 11. Dette anlæg viser små grønne blomster i de sommer og store brede blade hele sæsonen. Frostgrader vil dræbe plante løv, men medmindre jorden fryser, de vil vende tilbage når vejret bliver varmere.

Rød solhat

Solhat, også ved videnskabelige navn Echinacea pupurea, er en flerårig blomst hjemmehørende i Florida. Denne blomst er populær med hjem gartnere, som det er kendt for at tiltrække fugle, bier, sommerfugle og kolibrier. Dette er også en yderst ønskværdigt plante til Florida haver på grund af sin høje modstandsdygtighed over for tørke og varme. De blomstrer begynder i foråret og fortsætter ind i sommer, viser en enkelt lilla blomst i slutningen af hver stilk. Solhat når højder af en til seks fødder med en gennemsnitlige bredde af to til tre fødder på tværs. De vokser bedst i halvskygge, men kan tåle fuldt skyggelagte områder samt. Disse blomster er normeret til zoner to gennem 10 af USDA hårdførhed zoner. Dette omfatter alle Florida bortset fra de sydlige nøgler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com