Planter i Baja California

March 1

Planter i Baja California

Baja California, en stat i Mexico, er beliggende syd for Californien. Nogle regioner i Baja California er ørken, mens andre er mere beachlike, ligner i klima havet regioner i det sydlige Californien. Nogle af planterne indfødte til Baja California er blevet populære landskab planter til varmere regioner i USA. Ifølge Arizona kommunale vand brugere Association er en række af disse planter, alle native til Baja California, egnet til landskabspleje pool websteder, som hver producees en minimal mængde af kuld.

Chaparral salvie

Chaparral salvie eller Salvia clevelandii, er hjemmehørende i det sydlige Californien samt Baja California. A flerårige, det er en stedsegrøn med duftende, grå-grøn, almindeligt løv. Chaparral salvie er en afrundet-formet busk, der vokser til ca. 3 fod høj og 3 fod bred ved udløb. En hurtig producenten, det er en lav-vand-brug plante, som er godt i den fuld eller delvis sol. Fra forår til sommer blomstre sin lilla blomsterklaser, tiltrække kolibrier og andre fugle.

Sukker Bush

Ofte bruges som en uformel hæk eller skærm, sukker bush eller Rhus ægformede, er en stedsegrøn med mørkegrøn, grove-teksturerede løv, som danner en tætte, afrundede form. Ved modenhed når nogle 6 fod høje af 6 fod bred. I løbet af foråret blomstre sin cremefarvede blomsterklaser, forud for røde knopper. Det gør godt i fuld eller delvis sol.

Baja eventyr Duster

Lyse rød pulver-pufflike blomster blomstre på Baja eventyr duster eller Calliandra californica, fra foråret til at falde. Det er semi-stedsegrønne med fine-teksturerede, mørke grønne blade, der danner en oprejst og åben form, nå nogle 5 fod høj og bred ved udløb. Kolibrier og sommerfugle blafre til sine blomster. Gartnere bruger ofte planten som en uformel afdækning. Nogle gange er det under navnet Calliandra peninsularis.

Baja Ruellia

De lilla klokkeformede blomster af Baja Ruellia, eller Ruellia peninsularis, blomstrer fra foråret til at falde, og tiltrække kolibrier. En evergreen, det har medium grønne, almindeligt løv, danner en rund form. Ved modenhed vokser den til omkring 3 fod høj af 4 fod bred. Mens det foretrækker fuld sol, tåler det lidt skygge.

Mexicanske blå Palm

Mexicanske blå håndfladen eller Brahea armata, er en palme, som når højder af omkring 15 fod ved modenhed. En evergreen, den vil tilpasse til container levende. Om sommeren blomstrer sin creme guirlander. Det er en langsomt voksende træ og foretrækker fuld sol. Det har mellemstore torne.

Totempæl

I modsætning til mange andre kaktus, totempæl, eller Lophocereus schottii f. monstrosus, er en kaktus fri for skarpe pigge eller torne. Det danner et kolonneformat form og vokser til nogle 10 fod høje af 10 fod bred. Fra slutningen af foråret til forsommeren blomstre dens lyserøde blomster. Totempæl gør godt i fuld eller reflekteret solen.

Hjemmesko blomster

Hjemmesko blomster eller Pedilanthus macrocarpus, er en sukkulent. En evergreen med lysegrøn, almindeligt løv, det danner en åben og oprejst form, vokser til omkring 3 fod bred af 3 fod høj. Fra sent forår til sommer blomstre dens røde blomster.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com