Planter i den tropiske ørken

March 4

Planter i den tropiske ørken

Desserten er sådan et fjendtligt miljø med meget varme og tørre betingelser i løbet af dagen og meget kulde om natten. Det er meget svært at forestille sig, at noget kunne overleve i sådan et landskab; dog nogle planter og dyr ikke kun overleve, men faktisk trives i dessert, primært fordi de har fundet en måde at leve der gennem processen med tilpasning. Der er en hel række af planter, der vokser i de tropiske dessert.

Tønde kaktus (Ferocactus Wislizeni)

Den første fabrik, at du sandsynligvis tænker på i forbindelse med dessert er kaktus. Denne stikkende plante er så hårdfør, at det kan overleve i den tropiske dessert. Tønde kaktus er en art af kaktus, der er forskellig fra andre typer af kaktus på grund af dens udseende. Det har et cylindrisk og vokser til mellem 5 og 11 fod. Tønde kaktus er ganske stort og har en central cylinder hvorfra ridge-lignende åbninger køre ned på hele længden. På toppen af kamme er der meget skarpe pigge, som kan skade nogen, der får alt for tæt. Tønde cactus producerer ringe af rød eller grøn-gul blomster og er helt smuk at se på. Det har anvendelser, for eksempel, det kan være kogt i en ragout at gøre en fødevare, der ser meget gerne kål. Papirmasse af tønde cactus også kan presses til at udtrække det vand, som det indeholder og de indfødte amerikanere bruge papirmasse til at gøre en form for slik.

Hoppe Cholla (Opuntia Bigelovii)

Den hoppe cholla, også kaldet silver cholla eller bamse cholla er en anden type af tropiske dessert plante. Den hoppe cholla kaldes en bamse cholla fordi det ligner en nuttede dyr når de ses langvejs fra. Dette er fordi den hoppe cholla har en masse bløde fuzz, som dækker grene. Det kaldes en sølv cholla, fordi det har sølvfarvede pigge over det hele. Den hoppe cholla er opdelt i segmenter, som nemt kan adskille når børstet. Disse segmenter kuld normalt jorden rundt den hoppe cholla og snart tage roden til at danne en ny plante. Den hoppe cholla producerer gul-grønlige blomster og frugt, der undertiden har pigge fremspringende fra dem. Pigge på den hoppe cholla ikke kun beskytte det fra varmen, dessert, men også forhindre dyr fra at spise planten.

Soaptree Yucca (Yucca Elata)

Soaptree yucca er en ørken anlæg, hvilket vokser til mellem 10 og 18 fod. Den har blade som ligner palmer af en palme. Soaptree yucca producerer hvide blomster og frugt på stokken. Frugten af soaptree yucca er en brun kapsel, som indeholder sorte frø. Det kaldes soaptree yucca, da stammen og rødder af planten indeholder en sæbevand stof, som kan bruges som sæbe.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com