Planter resistente over for vira, bakterier & svampe

July 28

Opretholde sund have, starter landskab og potteplanter med at vælge sygdomsresistente planter. Bakterier, vira og svampe har evnen til at beskadige planterne uoverstigelige. Disse typer af sygdomme spredes hurtigt ofte ødelægger hele afgrøder og dræbe planter. Mange gartnere og forædlere udvikle sygdomsresistente planter for at støtte producenterne i kampen mod bakterier, vira og svampe. Planter kommer i et bredt sortiment af sygdomsresistente arter.

Frugter

Quick Pick er en række tidlige rød tomat, der har en modstand mod mange svampe og vira. Denne ubestemt tomat arter udvikler 4-ounce frugter, der modnes i 60 dage. Quick Pick modstår alternaria, fusarium og verticillum svampe samt tobak mosaik virus. Liberty er en rød semi-strippet, medium-størrelse vifte af apple, der vokser på et træ med et hurtigt sprede dannelse. Denne apple kultivar er en af de bedste-sygdomsresistente arter, ifølge University of Missouri. Liberty har en modstand mod bakteriel sygdom brand blight, meldug og svampe sygdomme som apple skurv og cedar apple rust.

Grøntsager

Katahdin er en sen-sæson, hvid-flået kartofler sort plantet midt i juli. Denne stivelsesholdige grøntsager vokser fra knolde rødder med en glat, lys brun hud. Katahdin har en modstand mod verticillum svampe, bakteriel visnen og nogle vira. Wien er en hybrid savoy type af spinat. Dette medium og lang standing grønne vegetabilsk høst i 40 dage. Wien har en tolerance over for svampesygdomme dunede meldug løb 1 og 2. Denne art af spinat er resistente over for spinat blys, som kommer fra broad bean visnesyge virus og agurk mosaic virus.

Evergreens

William Penn Berberis (Berberis x gladwynensis "William Penn") er en 3 - 4 fod høj og bred stedsegrøn busk med en moderat til langsom vækstmønster. Denne tørke-tolerante anlægget har mørke grønne blade, der skifter til en bronze tone om vinteren. William Penn Berberis har en modstand mod rust svampesygdomme. Kinesiske kristtorn (Ilex cornuta) er en yderst tolerant plante til sort root rot svampesygdom. Denne stedsegrønne busk når 20 fod i højde med en tæt afrundede form. De mørke grønne spidse blade har en skinnende glans, der står i kontrast til de prangende røde bær.

Løvfældende

Hedge ahorn (Acer campestre) er en sygdom - og skadedyr-resistente små til mellemstore løvfældende træ anvendes til hedge rækker. Denne 25-35 fods indfødte i Asien og Europa har en langsom vækstrate og en medium tekstur. Den mørke grønne sommer løv ændres til lyse gul i efteråret. Hedge ahorn har en modstand til flere svampesygdomme som meldug, fordærve Nectria galligena, leaf spot svamp og verticillium visnesyge. Kinesiske elm (Ulmus parvifolia) er en mellemstore løvfældende træ indfødte til Kina, Korea og Japan. Vokser til højder af 50 fødder dette landskabspleje træ har en bred vase-lignende form. Dette medlem af familien Ulmaceae har høj modstandsdygtighed over for svampesygdomme hollandsk elm og sort plet; den kinesiske elm har en mild tolerance af gule elm bakteriel sygdom.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com