Planter som Spider plante

November 10

Planter som Spider plante

Spider planter gøre populære indendørs og udendørs prydplanter. Udseendet af spider planter som bundter græs tilføjer skønhed til en blomst seng grænse eller på kanten af vandområder. Spider planter ikke kan lide direkte sollys og gøre gode container planter indendørs. Spider plante erstatninger ser lige så godt som spider planter i blomsterbede eller damme.

Asparges Fern

Asparges fern kommer fra den samme slægt som spider planter. Disse bregner har tætte løv og gøre attraktive container planter indendørs. Asparges fern vokser i fuld sollys og vokser godt i beholdere anbringes under direkte sollys. Bregner vokser også som grænsen planter og grænsen damme under direkte sollys.

Græsklædte kruset Sweet Flag

Også kaldet den brogede japanske Rush, har denne prangende anlægget græsklædte blade og bundter græs udseendet af spider plante. Græsklædte kruset sweet flag vokser godt i containere og som grænsen planter på grund af sin diminutive størrelse. Planten trives i fuld sollys og vokser godt i grænser af vandområder som damme. Planterne har brunlig grønne blomsterhoveder og aromatiske blade.

Høje siv

Den høje siv har udseendet af klumpet græs og trives i containere og udendørs grænser. I modsætning til de fleste andre klumpet græsplanter, kan den skarpe kant af blade skære fingrene. Høje siv planter gøre god container planter og trives, når plantet langs kanterne af damme og andre vand organer.

Mule ører

Mule ørerne er korte flok græsplanter og har gule blomster, der ligner solsikker. Mule øre blomster blomstre i foråret og indtil August. Anlægget gør attraktive grænsen planter omkring blomsterbede og damme.

Storkene Bill

Storkene Bill planter har bundter fern som blade og bærer pink blomster. Alle dele af planten er spiselig og vokser vildt i græsområder. I prydhaver, storke bill gør en attraktiv årlig grænse plante med bundter græs udseendet af spider plante.

Sticky Geranium

Sticky Geranium har en bundter græs udseende med klæbrig og behårede stærk gaflet blade og Rosa lilla blomster. Ligesom spider plante kræver disse planter ikke for meget sollys. De gør god grænsen planter men deres sticky blade tiltrækker insekter, når de plantes i beholdere indendørs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com