Planter symptomer på Root Rot

January 10

Root rot er et potentielt problem for både indendørs og udendørs planter. Root rådne er normalt et resultat af dårlig dræning i plantning jorden, der tillader fugt at indsamle omkring rødderne af anlægget og begrænse luftcirkulation omkring rødderne, hvilket resulterer i rod i tænderne. Virkningerne af root rot er svært at vende, og planter ramt af root rot sjældent overleve. Fordi root rot forstyrrer plantens evne til optagelse næringsstoffer, symptomer på root rot opstår i både de underjordiske rodsystemer og over jorden plantestrukturer.

Hæmmet vækst

En plantens rodsystem er dens link til vitale næringsstoffer, der understøtter plantevækst. Etablerede rodsystemer regulere optagelsen og fordelingen af jorden næringsstoffer og vand i hele de øvrige plantestrukturer. Når rødderne begynder at rådne, deres evne til at distribuere næringsstoffer falder, og planten modtager ikke de nødvendige råvarer for at stimulere og opretholde normal vækst. Planter med rod rot er forkrøblede og kortere end deres sunde modstykker. Blomsterplanter kan undlade at præsentere knopper eller nuværende svage eller små knopper. Blade og stængler er svage, skrøbelige eller tynd.

Nekrotisk steder

Root rot fremmer væksten af visse svampe- og bakterielle infektioner, der yderligere forstyrre normale anlægget fungerer. Nekrotisk steder er brune eller sorte pletter, der forekommer på bladene i steder hvor svampe eller bakterielle infektioner har været tilladt at tage hold. Pletterne kan være tør eller rørstrømsk afhængigt af typen anlæg og typen svamp eller bakterier. I træer, kan nekrotisk spotte forekomme i enten blade eller bark; Barken kan knække eller skræl i bunden af træet tættest på rødderne hvor svampe- eller bakteriel angreb har fundet sted.

Visnen

Næringsstoffer og vand leveret til at plante strukturer gennem rødderne opretholde anlægget gennem de solrige og varme midt på dagen betingelser. Uden støtte fra disse næringsstoffer rot mange planter med root visnesyge i løbet af dagen. Nogle planter Genopret om natten når det er køligere, men fredninger typisk ikke vare ud over aftentimerne. Visnende planter funktion halte blomster, krøllede blade eller buede stængler, der ikke kan bære vægten af knopper eller blomster.

Roden skader

Den mest direkte måde at diagnosticere root rot er gennem undersøgelse af rodsystemet. Sundt rodsystem kan være bleg eller sort og fast at røre. Planter med rod rot har klæg, grødet eller bløde rødder; enderne af rødderne er brune eller sorte, og de kan falde, når du rører ved dem. De fleste planter hvis rødder har været hårdt ramt af rot kan ikke gendannes. En grundig vask efterfulgt af genplantning i veldrænet jord kan redde planter, hvis du fange dem tidligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com