Planter til at frastøde Bugs væk fra min ovenfor jorden Swimming Pool

November 2

Planter til at frastøde Bugs væk fra min ovenfor jorden Swimming Pool

Oplevelsen af en dejlig svømmetur i din baggård pool bør ikke afbrydes af flyvende eller svømning bugs. Nogle planter har svedtransporterende egenskaber, der kan hjælpe afværge kravlende og flyvende bugs. Plante en kontinuerlig linje af sådanne planter rundt i bunden af puljen. Overvej at bruge potteplanter på poolterrassen for at afskrække nogle flyvende insekter. Mix farver og teksturer til en effektiv, visuelt behagelig visning.

Thai citrongræs

Hurtig-voksende Thai Lemon Grass, også sælges som citrongræs, kan plantes i krukker for effektiv kemikalie-fri myggekontrol. Plante, findes i haven og hjem forsyning butikker, modnes til en gennemsnitlig størrelse på 15 inches tværs over og 2 fod høje. Plante Thai citrongræs i Potter på pooldækket den bedste effekt.

Catnip

Catnip er formentlig ikke et klogt valg, hvis du har katte, men ifølge en rapport fra American Chemical Society som rapporteret i Science Daily August 28, 2001, Katteurt urt frastøder myg bedre end DEET. Forskerne var ikke sikker på om myg var krænket af lugten eller hvis de var fysisk generet af urten. Catnip kan plantes i jorden og i Potter placeret omkring pool dæk. Når plantet i jorden, har Katteurt frastødende egenskaber til at afskrække nogle typer af biller, myrer og snudebiller.

Mynte og basilikum

Plante en kontinuerlig linje af mynte og basilikum rundt om poolen til at afvise fluer. Hvis du mangler en pool dæk, hvor du kan placere potteplanter, overveje at plante disse urter i hævet blomsterbede omkring ydersiden af poolen. Jo tættere du plante dem til nytteareal af puljen, jo mere effektivt de vil holde fluer væk. Mynte og basilikum har været noteret som havende nogle myggespray egenskaber. Bare klemme blade fra tid til anden at frigive duften af de vegetabilske olier.

Morgenfruer

For at holde bladlus ud andre haveplanter og holde myrer væk fra din pool, plante en kontinuerlig kant af morgenfruer rundt i bunden af puljen. Også plante dem overalt myrer kan gennemgå for at nå poolområdet som i bunden af pool deck trin. Morgenfruer også afværge biller.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com