Planter til det sydlige Nevada-ørkenen

October 5

Mojave-ørkenen strækker sig ind i de sydlige dele af staten Nevada. Selvom barske sol, høje temperaturer og tørre betingelser i denne region ikke kan være befordrende for meget plantevækst, er der stadig flere arter, der trives selv under disse vanskelige forhold.

Joshua Tree

Den største arter af yucca, Joshua tee kun vokser i Mojave-ørkenen og er medlem af familien Lily. Det vokser overalt fra 15 til 40 fod høj og strittende stedsegrønne blade. Det producerer også gul-grønne blomster, der ligner klokker samt grønlig-brun frugt.

Sprødt Bush

Denne løvfældende busk vokser i dynger, når højder på 2 fod til 5 fod høje. Det er et medlem af solsikke familien og er karakteriseret ved en træagtig stamme, hvorfra grene spire og små, solsikke-formede blomster blomstre. Med en blomstrende sæson, der varer fra marts til juni, dot sprødt buske ørkenlandskab med farve.

Creosot Bush

Creosot bush er faktisk består af en gruppering af fire til 12 mindre buske. Det har strittende grønne blade og producerer små gule blomster, der vokser ned stængler af bush. Det har en meget karakteristisk duft, som creosot tar---derfor navnet. Det blev brugt af indfødte amerikanere til at producere antiseptiske og emetics.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com