Planter til Hot Spots

December 18

Uanset om du har en grøn tommelfinger eller ej, kan havearbejde i varmt eller tørre klimaer være svært. Mens sollys og varme er et nøgleelement for plantevækst, for meget af enten kan hurtigt dræbe dine smukke planter. Hvis du bor i en især varmt eller tørt klima, prøv din hånd med disse planter.

Blomstrende vinstokke

Vinstokke og blomstrende slyngplanter er ideel til varme og tørre klima på grund af deres modstandsdygtighed. Mens nogle sorter vil fair bedre end andre, vil de fleste blomstrende vinstokke trives i varme klimaer med kun en moderat mængde af vanding. Specifikke vinstokke, der klarer sig godt i varme klimaer omfatter pink trompet vin, trompet creeper vin, Halls Gedeblad, kattens klo, wisteria og bougainvillea. Også, næsten enhver type af vedbend vil reagere godt i varme klimaer.

Etårige planter

Tilføje farve til din have er nemt med enårige, og heldigvis er der flere sorter af enårige, der tager godt til varme klimaer. Etårige planter, der har tendens til at blomstre i tørre betingelser omfatter kosmos, moss rose, spider blomst, globe amaranth, verbena og krybende zinnia. Disse sorter skal etablere en rodsystem, før de virkelig kan blomstre i et tørt klima.

Kaktus og buske

Bortset fra blomstrende planter, kaktus og buske en tendens til at gøre ganske godt i varmere klimaer. Specifikt, er den tønde kaktus, der gemmer vand internt til fremtidig brug, ideel til varmt vejr. Tønde kaktus kan vokse til at være 5 fod høje og kan producere små gule blomster. Buskads, såsom Buksbom, vil kræve en smule mere fugt, men kan stadig trives i varmere vejr.

Pærer

Arten af pære planter gør dem meget kompatibelt med varme klimaer. Pære planter, herunder iris og påskelilje, blomstre i efterår og tidlig forår og lægge hvilende overalt i de varme sommermåneder. Denne vækstdvale rent faktisk hjælper for at beskytte pærer i hele varmere måneder, så de er klar til at blomstre senere. I de varmere måneder, også kræver pære planter meget mindre fugt end andre blomsterplanter.

Græsser

Græs er en af de mest vanskelige komponenter i landskabspleje for at holde i live i perioder med overdreven varme. Hvis du bor i en tørre klima, vælge typer af græs, der trives på sollys og ikke kræver konstant fugt. Typer af græs, der fungerer godt i varme klimaer omfatter blå Svingel, hvede græs, pampas græs og jomfru græs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com