Planter til våbenhuset rækværk

July 24

Planter til våbenhuset rækværk

Ligegyldigt hvor smukt din ejendom er anlagt, vil dit hjem ser ufuldstændige, hvis du har veranda rækværk uden planter. Tilføjer planter til dit våbenhus rækværk øger dit hjems bremse appel og bidrager til at skabe en oase lige udenfor din dør. I et hjem med ingen værftet, kan veranda rækværk være det eneste sted en boligejer har at dyrke planter. Du kan tilføje planter for deres skønhed eller dyrke planter, som du kan bruge.

Jernbane plantageejere

Jernbane plantageejere er rektangulære urtepotter, der sidder direkte på verandaen jernbane eller der hænger over verandaen ved at koble på verandaen rækværket. Let adgang til disse typer af plantageejere er det ideelle sted at plante årlige blomster, der kræver genbeplantning. Morgenfrue er en nær-perfekte valg for våbenhuset rækværk fordi de prale strålende farver og er kendt for at holde uønskede skadedyr i skak. Petunias er en fælles form for blomst fås i en bred vifte af farver. Du kan også prøve stedmoderblomster, begonier eller pelargonier i din plante. For en virkelig spektakulære floral Visning, skal du oprette en parabol have ved at inkorporere flere typer af planter. Som én slags plante stopper blomstrende, erstatte det med et nyt anlæg, der er i sæson for en strålende arrangement, der varer fra foråret til at falde.

Hængende plante

Hvis du gennemse dit lokale drivhus, vil du helt sikkert se rækker af hængende kurve til salg. Disse gør det nemt at pynte din veranda rækværket til naboerne at se. Alt du behøver er nogle over-the-gelænder beslag til at hænge din kurve fra rælingen. Alle er bekendt med gå til hængende kurv planter som pelargonier og begonier, men der er mange plante muligheder, der kan gøre en unik erklæring. Sød kartoffel vinstokke overlapper hinanden over kanterne af gryder i farverne spænder fra strålende grøn til dyb lilla. Fuchsia har lyse pink, hængende blomstrer, der vil vare hele sæsonen. Verbena er en tørke-resistent blomst perfekt for efterladende gartner. Du kan også prøve lobelia, en tropisk blomst, der har en lang historie som en urtemedicin for kroniske luftvejssygdomme.

Slyngplanter

Hvis din havearbejde filosofi er mere på den vilde side med hensyn til planternes vækst, ville så klatring vinstokke være ideel til din veranda rækværk. Plant dem på jorden under din veranda og sørg for, at de har tilstrækkelig gitter eller indlæg, så de kan klatre op til våbenhuset skinner. Overvåge vinstokkene, som de vokser, indpakning ny længde omkring indlæg at opfordre deres opadgående vækst. Morgen herligheder er vinstokke, der vokser hurtigt, producerer lyse blomstrer, der som navnet antyder, åbner i morgen. Clematis og blåregn er anden kendte bjergbestigere; men vær opmærksom på at de tykke, træagtige vinstokke af blåregn kan overmande svage gitter. Trompet vin producerer trompet formede blomster i strålende farver og er kendt for at tiltrække kolibrier og sommerfugle. Nasturtium familie blomster som fugl vinstok er attraktive, men har brug for ekstra opmuntring til at klatre. Du kan selv plante drue vinstokke for at høste fordelene af løv og forbruge den saftige frugt.

Herb Gardens

Hvis du har begrænset voksende plads, kan du ønske at dyrke planter på din veranda rækværket, der tjener en funktion end æstetik. I så fald er herb haver de ideelle planter til din veranda rækværk. Plantning i containere betyder, at du kan tage planter inden for hele året urter. Du kan knibe fra planter, som er nødvendig for friske råvarer i opskrifter. Oregano og timian er almindeligt anvendt urter, der spill over kanten af krukker. Du kan nemt vokse din egen basilikum fra stiklinger og plante dem i enhver type af udendørs container. Andre urter, der vokser særlig godt i containere omfatter mynte, citrongræs og rosmarin. Hvis du har en feline ledsager, du kan vokse din egen catnip i en container på verandaen jernbane, men vær ikke overrasket, hvis din nabos katte ønsker at besøge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com