Planter til varme tørre forhold

April 7

Planter til varme tørre forhold

Mens ikke alle dele af landet nyder milde, tempererede somre, er der planter, der vokser i varme og tørre forhold. Uanset om du er en afslappet gartner eller en plante entusiast, er disse planter garanteret til at trives i dele af landet hvor somrene er varme og der ikke er meget regn.

Is planter

Is planter er hårdføre Tilføjelser til en have, der vil trives i varme og tørre regioner. Disse planter vokser i områder, hvor tørken er fælles, blomstrer i strålende blomster der spænder fra violet til gul. Is planter hører til familien Aizoaceae og vokser bedst i halvskygge til fuld sol. Ifølge backyardgardener.com gør de bedst i USDA hårdførhed zoner 10 og 11. Is planter blomstrer typisk fra tidlig sommer til tidligt falde og kræver meget lidt vedligeholdelse.

Agave

Der er flere arter af agave planten, men mange af dem vil trives i din have, hvor det er varmt og tørt. Mens agave ligner kaktus med sine spidse blade, er det faktisk ikke relateret. Agave planter tager meget lang tid at vokse og blomstre, så de fleste mennesker køber voksen planter, når havearbejde. Nogle agave arter har skarpe tænder på deres blade, så skal udvises forsigtighed, når du arbejder i nærheden af dem. Når agave blomstre, præsenterer det klokke-formede, hvide blomster. Ligesom ice anlæg kræver agave lidt eller ingen vedligeholdelse.

Krone af torne

Crown of Thorns er en busk, der kan vokse op til 6 fod i højden. Plante bjørne pink blomster det meste af året. I modsætning til de fleste planter gør fugt Crown of Thorns mister sine blade. Koldt vejr også inducerer den samme effekt. Det er også vigtigt at bemærke, at Crown of Thorns også producerer en latex. Hvis denne latex bliver på huden, kan det bringe på en reaktion svarende til anlægget poison ivy. Planten får sit navn fra legender at Kristus bar det omkring tidspunktet for korsfæstelsen, ifølge Wanapluk have.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com