Planternes vækst med regnormene

April 8

Planternes vækst med regnormene

Regnorme er naturlige genvindingsvirksomheder, der kan forvandle fattige jorder til næringsstof-rige kilder til alle vegetation. Planter, der dyrkes i jord, der er delt med regnorme nyde disse fordele som en løs vand tilsat kulsyre medium og god dræning.

Regnorm arter

Epigeic eller rød wiggler orme lever oven på jorden og spise rådnende plantemateriale. Endogeic orme bygge tunneler ved at spise store mængder af jord. Nightcrawlers eller anecic orme emerge fra jorden om natten for at bringe vegetation tilbage ned i deres huler. Anecic orme hjælpe plantevækst ved forarbejdning blade strøelse og skabe nye jord i processen.

Fordele

Regnorme forbedre jord i en række forskellige måder. Deres tunneler mulighed for bevægelse af vand, luft og næringsstoffer, og give plads til nye planterødder at tage fat. Ormen støbegods, sammensat af jordpartikler og fordøjet plantemateriale, er belagt med slim, der hjælper med at binde jorden og forbedre sin evne til at opretholde planteliv.

Livscyklus

Regnorme har brug for store mængder organisk materiale at fodre. Når disse er forarmet, flytte regnorme til andre områder eller dø. Som deres organer nedbrydes, er de resterende protein omdannet til kvælstof, der er til gavn for planter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com