Plantning afstand Guide

May 18

Plantning afstand Guide

Hver type af planten har brug for et minimum af plads til at vokse. Hvis du crowd dine planter alt for tæt sammen, rødderne ikke vil udvikle og du kan ikke få en afgrøde af grøntsager eller blomster på alle. På den anden side vil planter fordelte alt for langt fra hinanden vokse godt, men spilder værdifulde haverum. At finde ud af den ideelle afstand til din haveplanter, afhænger af typen af haven du er voksende og de anlæg, du vil bruge.

Enkelt plante afstand

Studere hver enkelt plante egenskaber at finde ud af den optimale afstand for hver sort. Dette er et godt sted at begynde, men fortæller ikke hele historien. De fleste planteavlere basere afstand anbefalinger på den antagelse, at du vil plantning din have i traditionelle rækker, så de designe deres retninger i overensstemmelse hermed. Næsten alle afstand retninger omfatter to afstand retninger, såsom plantning hver 8 inches i rækker 2 fødder fra hinanden. Dette fortæller dig, at planterne kan vokse 8 inches fra hinanden, og du er sikkert at ignorere den større 2-fods retning. Planter er tredimensionel, så hvis de har brug for 8 inches i én retning, de har brug for den samme plads hele vejen rundt.

Blomsterbede

De fleste blomsterbede består af masse plantninger af den samme blomst, hvilket resulterer i en stor punch af farve for øjet. Bruger den mindre af de to for linjeafstand i din særlig blomst instruktioner. Planlægge et gittermønster over hele blomsterbedene og plads din blomst planter i gitteret. For en mere afslappet og casual look, vakler rækker i gitteret til at udligne planter fra hinanden. Dette vil eliminere den stive blik rækker.

Kvadratfod havearbejde

Kvadratfod havearbejde er en havearbejde metode populære i 1970 ' erne. Det indebærer intenst arbejdede jord, højbede og meget tæt beplantede haveplanter. I stedet for plantning din peberfrugter eller tomater i rækker, vil du sætte hver plante i et gitter, der er baseret på en række planter per kvadratfod. Resultatet af denne metode af havearbejde er en overraskende lavt beløb af vedligeholdelse og ofte meget høje høstudbytte til det område, du voksende.

Container havearbejde

Have grøntsager og prydplanter blomster kan alle dyrkes uden nogen haverum overhovedet. Oprette en terrasse eller balkon haven ved hjælp af et antal containere havde opstillet sammen på ét sted. Behandle hver plantageejer, som om det var et separat stykke af havejordstykket og plante det i overensstemmelse hermed. Brug større beholdere til at dyrke flere peber eller tomat planter og gemme de små for en halv snes gulerødder eller fire salat planter. Bruge minimal afstand krav fra dine planter retninger og følge begreber af kvadratfod havearbejde ved at plante i et gitter i hver beholder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com