Plantning bredde for grøn peber

December 10

Når voksende din egen mad planter i hjemmet, eller faktisk enhver form for planter for sags skyld, der er mange vigtige overvejelser at gøre, der kan gå langt i fastsættelsen din succes eller fiasko i voksende nævnte planter, såsom vanding tidsplan, brug af jord ændringer, hvornår og hvordan at befrugte og lignende. Selv en tilsyneladende enkel beslutning sådan kan hvor langt fra hinanden planter skal være fra hinanden have indflydelse på sundhed og produktivitet af deres hjemmedyrkede fødevarer.

Grøn peber

Peber er et passende valg for ambitiøse gartnere, både fordi deres frø er let tilgængelig på en meget mindre omkostninger og fordi de ikke er generelt følte, at være arbejdskrævende planter til at vokse. De fleste kilder anbefale planter fra frø indendørs og derefter omplantning planter udenfor, når de har spiret. Medmindre du bor i et varmt klima, bør du undgå voksende din egen peberfrugter, da de er meget frost-intolerante og deres frugtproduktion lider når temperaturer dukkert under 50 grader Fahrenheit.

Plantning bredde

Når plantning peber udenfor, placere dem omkring 14 til 18 inches fra hinanden og sørg for, at de har 18 til 24 inches af plads omkring dem i alle retninger. Med andre ord, placere hver peber plante i en enkelt række, så de er 14 til 18 inches fra de hinanden i rækken. Hver række skal være adskilt med op til 24 inches af plads. Denne afstand vil tillade peber planter til at vokse til deres fulde, modne højde uden vokser så tæt sammen, planterne vil konkurrere med hinanden om fugt og næringsstoffer.

Andre plantning Tips

Plante din peber planter i en veldrænet jord med et højt vandindhold. Jordens surhedsgrad er ikke så vigtigt i en betragtning, som det er med andre planter, men peber udbyttet vil være bedst, når planterne er plantet i jorden med en pH læsning mellem 6,0 og 6,8. En 5-10-10 eller 8-16-16 gødning--de tal der angiver procentdele af kvælstof, fosfor og kalium i produktet--er normalt velegnet til sund peber vækst.

Andre overvejelser

Er vigtigt at vælge slags peber du ønsker at vokse, men lige så vigtigt er at vælge hvilke sort af den særlige slags peber du ønsker at vokse. Hvis du voksende grønne peberfrugter i en container, for eksempel Yolo Wonder, Keystone resistente gigant, Canapé og røde kirsebær kultivarer alle vokse mere effektivt i containere, end de gør uden for. Omvendt, Bell Boy, Lady Bell, lilla Belle og chokolade Bell kultivarer bedre når plantet udenfor end når dyrkes i beholdere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com