Plantning Dichondra

June 2

Plantning Dichondra

Dichondra er en varm vejr flerårig Bredbladet bunddække. Jorden covers er normalt plantet i områder, hvor græsset vokser ikke godt eller er uønskede. Dichondra gror i halvskygge, men foretrækker fuld sol. Det kan ikke lide tung trafik. Dette er en høj vedligeholdelse plante, der har bør for veldrænet jord og højt kvælstofindhold i jorden. Det kan ikke lide salt jord, tørke og kulde. Dichondra lider af jordlopper, rust, sydlige blight og nematoder. Dette anlæg skal være bundet med beton eller naturlige grænser, fordi det spreder sig nemt og kan blive en pest.

Jordbearbejdning

Plantning området bør have god dræning. Start af spading af området til at løsne jorden. Fjerne ukrudt, snavs og klipper. Tilføje organisk materiale, som sphagnum eller kompost, så det dækker toppen af området på omkring 2 til 3 inches. Arbejde det organiske stof i hele jord til en dybde af 6 til 12 inches. Tilføje en græsplæne fødevarer, der indeholder kvælstof med en hastighed på 1 pund pr. 1000 kvadratfod. Arbejde i denne, og jorden er klar til udplantning.

Frø

Dichondra frø skal varm jord for at spire og spire. Vent til tilså dem indtil temperaturen er på 70 grader Fahrenheit eller større. Broadcast frø med en sats på 1 pund pr. 500 til 1000 kvadratfod. Det afhænger af hvordan tæt beplantet ønskede dichondra. Rake til at dække frøene let. Tilføje en lavvandet tildækning af sphagnum for at holde fugten i jorden. Brug en fin tåge og vand de nyplantede frø. Fugtes jorden, men ikke blød. Tåge jorden tre til fem gange om dagen, mens frøene er spirende. Hvis frøene tørrer ud, dør de. De skal spire med i 7 til 10 dage. Efter at de fleste af frøplanter er op, begynde stiger vandet men faldende hyppigheden, det er tilføjet.

Stik

Dichondra kan også plantes i lidt rod plante stik. Grave små huller i den forberedte jord, der er to til tre gange større i diameter end rodklumpen og lige en dyb. Plads stikkene 3 til 4 inches fra hinanden. Vand grundigt og skygge det nye anlæg for et par dage, mens deres rødder tager fat. Dichondra skal være befrugtet årligt med en sats på 4 pounds af kvælstof pr. 1000 kvadratfod. Dette bør ske under sin aktive vækstsæson---mellem April og oktober. Når vanding etablerede planter, sættetid jorden. Ikke vand ofte fordi dette medfører ukrudt og sygdomme til at invadere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com