Plantning ideer til udendørs plantageejere

October 16

Plantning ideer til udendørs plantageejere

Blomster til udendørs plantageejere sprede lavt eller er buskede og høje. De oprette fantastisk knudepunkter for front veranda, tilbage dæk og terrasser. Blomster i plantageejere omfatter typisk en kombination af forskellige teksturer og størrelser til at skabe en cascading ser. Overveje, hvor containerne vil hvile og hvor meget sollys vil de modtage før du køber planter.

Blå fluer

Aristea echlonii eller blå fluer, er stauder. De vokser i klumper og foranstaltning 15 til 18 inches høj. Bladene er stedsegrønne, græs-lignende og stiv. Disse blomster blomstrer i sommeren og foråret med blå stilke og underkop-formede blomster. Blå fluer trives i rige, fugtig jord i lys skygge. Under varme somre, vand regelmæssigt. Når omplantning, kan planten ikke boom efter det første år. Det er derfor bedst at udbrede af frø i en stor udendørs beholder som en hård vand. Blå fluer ser bedst når de plantes i en stor, fuld masse.

Mexicanske falsk Lyng

CUPHEA hyssopifolia eller mexicanske falsk lyng, er en flerårig blomst, som tiltrækker sommerfugle. Blomstrer typisk er lavendel eller lilla, med nogle blomster, producerer små rose og hvide blomster. Denne blomst, når de plantes i udendørs containere, ligner en bregne. Planten er kompakt med stedsegrønne og tekstureret blade. Beholderen anbringes i skyggen at undgå fade i farve fra fulde sollys, og brug frugtbare, veldrænet jord. I varmere klimaer, vil planten boom det meste af året. Give en mild gødning i foråret, sommer og sidst på vinteren ifølge producentens anvisninger. Overfør ved at opdele root klumper i små til medium størrelse containere. Mexicanske falsk heather vokser godt i små rum, blander godt med andre container planter og er lav vedligeholdelse.

Moss Verbena

Flerårig moss verbena vokser bedst om foråret og sommeren. Det kan vokse og sprede sig til 3 fod bred. Det er ideelt at plante moss verbena i en stor container som en fuld størrelse tønde plantageejer eller hængende beholdere, hvor det kan sprede sig som det vokser, men det vokser også godt i mindre urtepotter og altankasser når de plantes i mindre mængder. Bladene er mørt, mos-lignende og aromatisk. Det producerer blomstrer i lilla, lilla, hvid eller pink indeni en rørformet base. Udbrede ved tip stiklinger eller frø. Plant moss verbena i veldrænet jord, og beholderen anbringes i fuld sol eller halvskygge. Denne plante tåler tørke og gør bedst i ørkenen-lignende forhold. I køligere klimaer vokser moss verbena som en årlig. Når plantet korrekt, denne plante vokser hurtigt og blomstrer hele sæsonen.

Hyacinth

Hyacinter vokse godt i indendørs og udendørs beholdere. Denne staude er en del af liljefamilien af planter. Denne duftende blomst har 12-tommer blade og tragtformede blomster. Sortimentet blomstrer i farve fra lilla til lyserøde og hvide. Hyacinth vokser bedst i foråret og har brug for delvis solen under varme sommertemperaturer, der kræver normal vanding. Tillad pærer til at tørre ud, hvis over vanding opstår. Opdele en eller to hyacinth begynder at blomstre og plante i små til mellemstore udendørs beholdere. Ældre delte løg kan tage to til tre år at nå frem til fuld blomstring størrelse. Offset hyacint i mulden når plantning. En gang i flor, fjerne blomsterne fra deres puljen og vise dem i en vase.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com