Plantning oplysninger for evigt og Evers

January 31

Plantning oplysninger for evigt og Evers

Forever & Ever er en licenseret linje af hortensia, der trives i køligere stater. Det er tilgængelig i en bred vifte af farver og kan skifte farve alt efter jordbundens pH. Hortensia vil leve i mange år hvis ordentligt vedligeholdt.

Plantning

Grave et hul tre gange så lang som beholderen. Tilføje tørv til sandet jord eller kompost til lerjord. Trim rødderne efter at trække planten ud af potten. Potteplante rødder har tendens til at vokse i cirkler, når de ikke kan sprede. Placer planten i hullet, tilbage fyldes med jord og tilsæt vand. Toppen af rodklumpen skal være plan med den omkringliggende jord.

Vanding

Se efter tegn på vand mangel. Udviser blade er et signal om at dit nye anlæg er for tør. Hortensiaer skal vandes mindst ugentligt under det første år. Tilføje en afbalanceret gødning med en kvælstof-fosfor-kalium forholdet mellem 10-10-10 i foråret.

Beskæring

Beskæring bør være afsluttet i det tidlige forår, hvis du ønsker at styre formen af denne plante og fortsætte med at fjerne døde eller falmet blomstrer via den blomstrende sæson. Det er gavnligt for planten, hvis alle døde stængler og en tredjedel af de ældste stilke fjernes hvert år. Skære gamle, men stadig lever, skal stængler skal kun udfyldes, efter planten er fem år gamle, ifølge producenten Forever & nogensinde hortensiaer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com