Plantning Stjerne Magnolia frø

August 16

Plantning Stjerne Magnolia frø

Som en flerårig træ er magnolia (Magnolia Stellata) for stjerne hjemmehørende i Japan. Men det er helt hårdføre på tværs af zoner 4 til 9. Foråret bringer den største blade af blade og hvide stjerne-formet blomstrer. Stjerne magnolias nå typisk højder mellem 15 og 20 fod. Plantning en stjerne magnolia kan gøres på flere måder gennem stiklinger, frø og nøgne rødder. Visse overvejelser bør gøres når plante dette træ ved frø.

Frø

Når først opnå stjerne magnolia frø, sættetid dem i vand for at fjerne den kødfulde dækker. Frøene skal plantes umiddelbart, så de ikke tørrer. Plante dem omkring halvdelen af en tomme dybt ned i jorden under slutningen af efteråret. Den næste forår, vil de spirer og begynder at vokse.

Jord

For den bedste mulige vækst, bør jord anvendes til stjerne magnolia træer være let syrlig med en pH på 6,5. Jorden bør også være rig og tilsætning af kompost tilrådes. Sørg for jorden er veldrænet men bevarer nogle fugt. Hvis du er usikker på jordens rigdom, sprede rådnet kogødning eller kompost over toppen. Fordi star magnolier kan faktisk vokse med succes på mange områder, er det alle jord pleje behov for en triumferende vækst.

Lys og vand

Magnolia træer elsker fuld soleksponering, men de kan trives i områder hvor fuld sol er modtaget i morgen og skygge i de sene eftermiddagstimer. Halvskygge, når lyset er filtreret gennem blade af omgivende planter og træer, kan producere vækst men ikke blomstrer. Stjerne magnolias kræver tilstrækkelig vand, og de har en lav modstandsdygtighed over for tørke. Et område, der modtager 30 til 60 inches af regn hvert år er ideel til en stjerne magnolia. Vær forsigtig med over vanding da træet ikke værdsætter våde rødder. Når vanding er nødvendigt, "vand dybt og mindre hyppigt," ifølge BackyardGardener.com.

Pleje

Når træet begynder at vokse, tilføje kompost og muld over rødderne. Dette holder dem køligt om sommeren og giver næringsstoffer til rødderne. Magnolier kan ikke tåle temperaturer under negative otte grader, og indpakning stammerne i jute er tilrådeligt. Til små planter, bygge en jute skærm for at beskytte dem mod kulden den første vinter. Lejlighedsvis beskæring er gavnlige for sundheden i træet. Huske på, et sætteplante magnolia træ kan tage flere år, før det producerer den hvide blomstrer som det er berømt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com