Plantning Tips for vegetabilske havearbejde

December 8

Plantning Tips for vegetabilske havearbejde

Friskplukkede tomater eller broccoli fra din egen have smager så meget bedre og koster mindre end produkter købt på dit lokale supermarked. Om plantet i dit køkkenvindue, separate beholdere, udestuen eller spredt ud over et stort jordstykke, kan en have producere nogle flavorful grøntsager og spare en hel del penge. Vælge dine foretrukne grøntsager, nogle forskning, plante nogle frø, tilbringe lidt tid tendens din vegetabilske haven hverdagen og du vil nyde friske råvarer i hele vækstsæsonen.

Planlægge

I efteråret, tage bladene raked fra gården og bland dem med havejord at gøre en naturlig kompost. I foråret, købe en pose eller to af rige, sort jord eller en blanding af jord og gødning og bland dem i havejord samt. Kan købes fra en lokal producent eller drivhus, jord rig på næringsstoffer og som indeholder den korrekte kemisk balance giver for optimale vækstbetingelser hvis starter fra bunden. Simpelthen rydde op i top seks inches og erstatte det øverste lag med den nye jord.

Timing og forberedelse

Beslutte, hvilke grøntsager til at vokse i din have vil afhænge af længden af vækstsæsonen i dit område, mængden af tilgængeligt sollys og placeringen af din have. Tomater, salat, agurker, peber og urter dukke op som typiske billetpris for de fleste haver. For særligt korte vækstsæsoner, skal du starte haven med små planter i stedet for frø. Nogle planter, som agurker, kræver lidt mere plads end andre haven grøntsager. Bruge et gitter til at lokke den vokser opad i stedet for at sprede ud og tage op værdifuld haverum. Forskning særlige planter og plan for deres særlige voksende vaner.

Organisere haven

Organisere vegetabilske planter i lange rækker kan ikke give det mest effektive middel til havearbejde. Organisere planter i sektioner eller senge, gruppere dem sammen for at opnå flere fordele. Flere vegetabilske planter grupperet i én seng giver mulighed for mere kontrolleret vanding, befrugtende og kompostering. Veje i en have spilde plads og giver mulighed for vand og kompost at indsamle på stien ikke i jorden hvor det vil tjene planter bedre. Nogle planter som kartofler og broccoli hæmme væksten af tomater og squash. Separate plantning senge vil fjerne disse problemer.

Produktiv planter

At have en produktiv køkkenhave, lave noget research og finde ud af, hvad der gror godt i dit område. Hvis du ikke kan finde oplysninger på nettet, tjekke med din tilstand landbrugs udvidelse office. De vil have alle de oplysninger, du skal hjælpe med dine specifikke vegetabilske havearbejde behov. Plante grøntsager, der sælger for høje priser på købmand. Eksempelvis sælger majs normalt for en lav pris, så kan du vælge en anden type af vegetabilsk til din have. Sent fryser eller andre vejrforhold kan forårsage prisen på tomater eller andre grøntsager til at stige hurtigt.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com