Plantning traditioner for kartofler

August 25

Plantning traditioner for kartofler

Kartofler som en afgrøde har eksisteret i meget lang tid. I denne periode pålidelige de bedste måder at forberede og plante dem for den sundeste afgrøde er blevet gennemprøvet, metoder, ofte gået ned inden for havearbejde familier.

Udarbejde kartoflerne

Mindst en måned før plantning, anvende godt rådnet gødning til området kartoffel i haven, da kartofler kræver næringsrige jord til at producere høje udbytter. Køb læggekartofler og efterlade dem i en cool, lyse rum, indtil skud er dannet. Generelt skal kun læggekartofler bruges til udplantning; at spise kartofler, købte i et supermarked ofte har været udsat for spiring hæmmere. Skær kartoflerne i stykker, hver indeholder en skyde eller to, og lad stykkerne i fri luft for et par dage.

Plantning af kartofler

Grave en grøft i jorden omkring 6 til 8 inches dyb. I renden, drop hvert stykke af kartoffel omkring en mund fra hinanden. Dække renden, indtil alle brikker er dækket. Kartoffelplanter skal spire over jorden i to til tre uger.

Pennsylvania tyske traditioner

Til Pennsylvania tyskerne er marts 17 festdag af St. Gertrud. Det er traditionelt den dag at plante kartofler, ærter og løg, selv om der er stadig sne på jorden. Denne tradition har eksisteret i fire århundreder, så længe Pennsylvania tyskerne har boet i USA.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com