Plasma Cutter Tricks

October 11

Plasma skære kan være farligt. Det kræver ordentlig gear samt erfaring til at udføre opgaven sikkert. Visse tricks og tips kan hjælpe dig med at sikre, at du gør teknikker omhyggeligt og korrekt. Bruge værktøjer til en bred vifte af opgaver, der involverer metal materialer, der kræver særlige værktøjer til at manipulere med eller ændre sin form.

Uddannelse

Uddannelse for brugen af plasma kuttere lader operatøren gøre det bedste job muligt samtidig indarbejde teknikker, der arbejder hurtigt og effektivt. Dette også skærer ned på behovet for at ændre hjælpematerialer oftere. Lokale gymnasier og handelsskoler tilbyder kurser, der specialiserer sig i undervisning plasma cutter operation.

Før skæring

Begynder ved at gøre en sample skære på det samme materiale, der vil være en del af projektet. Prøven hjælper med at fastsætte cutter til de korrekte indstillinger. Længere nedskæringer kræver praksis kører du kan udføre før du starter plasma cutter. Bekræfte, at der er plads nok til cut ubrudt. Oprette en bandage med den frie hånd at sikre et renere snit.

Lystfiskeri fakkel

Sæt plasma cutter på en 45-graders vinkel, når du arbejder med tykkere materiale at give backsplash plads. Andre vinkler vil medføre slid på plasma cutter's forbrugsdele. Gnister skal være på 15 grader til 20 grader når Hvornår exitingthe materiale du klippe. En simpel regel er, at hvis plasma cutter bevæger sig for langsomt hvis af bue går i en lige linje. Det går for hurtigt, hvis der er spray tilbage.

Piercing

Specifikke piercinger kræver deres egen teknikker og metoder. Dobbelt Buedannelse kræver at materiale på 1,5-2 X bliver skåret højden. Den snigende pierce metode indebærer at flytte værktøjet plasma cutting langsomt, med opskæring materiale bevæger sig væk fra forsiden af faklen. Følg systemet begrænser hvor piercing materiale. Dette betyder normalt halvdelen skåret rating.

Tykke plader

Kun erfarne brugere af plasma cutter bør forsøge dobbelt-shot teknik eller den stigende pierce. Med en dobbelt-shot teknik, gennembore materialet mere end én eller to gange. Det første show gør et hul, mens det andet skud er det hul kant. En anden metode, den stigende pierce, indebærer faklen kommer i kontakt med pladen. Plasma cutter stiger en tomme over pladen før du rører og det begynder opskæring efter at bryde igennem. Pilot buen vil være på under denne teknik.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com