Plast fast i tørretumbler

September 26

Plast fast i tørretumbler

Ikke sjældent kan du opdage plast fast i din tørretumbler. Et stykke plastic kunne have kommet ud af tøj, men mere end sandsynligt det er på grund af en defekt komponent. Plastdele begynder at bære på din tørretumbler, kan elementer bryde ud og bliver kilet ind mellem tromlen og kabinet. Når du fjerner plastikken, forsøge at identificere, hvor det kom fra før du starter den næste tør cyklus.

Vingen

En baffel er plast divider, der tillægger væggen i tromlen. Det adskiller tøj, så de ikke klynge sammen mens tumbling. Selv om komponenten er generelt holdbare, kan det bryde over tid. Hvis det pauser, plast kan knække og rester kan ende op i drum's lint fælden. Undersøge hver baffel i din tørretumbler. Hvis du bemærker nogen skader, er det erstattet. Når en baffel er brudt, vil fortsatte brug af din tørretumbler få det til at skade mere.

Svævefly

På den ydre rand af tromlen er plast beskyttere kaldet svævefly. De holder de metaltromle fra direkte rørende de kabinet vægge når tromlen kredser. Overdreven rotation af tromlen kan nedbryde et svævefly og føre til plast fragmenter at sidde fast mellem tromle og kabinet. Åbn tørretumbler er vigtigste adgangspanel til at finde og fjerne plastik. Skifte ud den gamle par af svævefly for nye. Snarere end erstatte kun brudt en, bytte dem begge ud til at undgå at skulle erstatte anden, i den nærmeste fremtid.

Roller

Rullerne er de lille plastik hjul fundet på tromlens udvendige. De hjælper tromle roterer problemfrit i kabinettet. Ligesom svævefly er rullerne også tilbøjelige til at bære over tid, jo mere du bruger din tørretumbler. Hvis et hjul slides, er du forpligtet til at finde sin plast dele enten kilet mellem tromle og kabinet eller kabinet i stueetagen. Når du har indtastet den tørretumbler vigtigste adgangspanel til at slippe af med plastik, erstatte fuld trommesæt af rullerne.

Cykling termostat

De fleste tørretumblere har mindst én cykel termostat og nogle flere termostater grupperet sammen inde i tromlen. De er som regel fundet i nærheden af blæseren udluftning boltet til tromlen væg. Den lille, normalt runde, plast enhed overvåger lufttemperaturen i tromlen og sender instruktioner til varmelegemet at øge eller mindske udbuddet af varme, afhængig af temperatur inde. Hvis du finder sin plast stykker sidder fast i ventil åbning eller hvor som helst i tromlen, undersøge cykling termostaten for skader. Hvis man bryder, kan ikke din tørretumbler opvarme korrekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com