Plastflasker på bunden af store urtepotter vil skade planter?

June 20

Plastflasker på bunden af store urtepotter vil skade planter?

Plastflasker vil generelt ikke skade dine planter, hvis de anvendes i bunden af store urtepotter. Plastflasker er billige og let tilgængelige alternativ til plantageejer skær. De kan bruges til at reducere mængden af jord du har brug for i en stor plantageejer, reducere din plantning bekostning og forlader din pot lettere og lettere at flytte og håndtere.

Jord volumen

Hvis plastflasker træde i stedet for en stor del af mængden af beholderen, kan utilstrækkelig plads til jord, de skade dine planter. For lidt jord volumen kan snyde dine planter ud af næringsstoffer og den støtte, de har brug for. Høj, vægtige planter kan blive topstyret og vælte, især i blæsevejr. Vælg flasker, der passer den relative størrelse af din beholder, men efterlader masser af plads til jordens dybde og bredde. Husk på, at større planter vil har brug for en større dybde og volumen af jord.

Rodvækst

Plastflasker kan hindre rodvækst, hvis de er placeret i zonen hvor dine planters rødder vil vokse. Forskning i Jordens dybde nødvendig for planterne, du ønsker at hæve. For generelle plantning, placere jord omkring flasker og derefter tilføje 6 til 12 tommer dybe lag af jord over flasker til at give dine planter rodsystemer masser af plads til at udvide. Hvis dit anlæg udgør en pælerod, arrangere flasker omkring den udvendige kant af beholderen at tillade pælerod vokser ned mellem flaskerne. Dette vil give et ekstra par inches af jord dybde samt.

Fanget vand

Plastik flasker kunne skabe et reservoir i bunden af din plantageejer, fældefangst vand, der skal dræne væk. Hvis dine planters rødder bliver våd, kunne de udvikle problemer med rot, som kan dræbe planterne. Undgå at bruge måbende flasker eller flasker skåret til at passe til container. Bruge flasker med caps fast på plads. Kontroller, at arrangementet flaske ikke blokerer drænhuller i bunden af plantageejer.

Udvaskning

For det meste, plast flasker modstå forfald og bør ikke kaste skadelige stoffer i jorden. Webstedet eBottles bestrider mange af de fælles bekymringer over kemikalier udvaskning fra plastflasker; men hvis du stadig har en bekymring, kun bruge flasker i forbindelse med planter, som ikke anvendes til levnedsmidler eller vælge flasker, der ikke indeholder phthalater, BPA eller PET. For at være på den sikre side, bruge flasker til drikkevarer eller mad, snarere end flasker lavet til at opbevare kemikalier eller giftige stoffer.

Bioplastics

Bioplastics er lavet til at nedbryde og henfald let, så denne type af flaske ikke kan fungerer godt i bunden af en plantageejer på lang sigt. Uden for kompostering betingelser eller direkte sollys, kan flaskerne kun delvist nedbryde eller gøre det langsomt og ulige. Selv under kompostering betingelser, kræver flasker lavet af Biota 80 dage til bionedbrydes, så du kan risikere deres brug i plantageejere hvor du planlægger at placere enårige og biennalerne eller midlertidigt hus stauder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com