Platform senge vs Box fjedre

September 21

Platform eller grundlaget for en seng bruges til at understøtte madras. Typisk har været en del af et system, herunder bokse prings. Det løfter madras, at yde yderligere støtte. Platform seng er designet til at være en enhed eller en "indbygget" system. Platformen kan være et solidt stykke foundation eller lameller til madras til at hvile på. Både boks foråret og platform senge har forskellige funktioner, der kan være ønsket af køber.

Platformen betydning

Fordi en platform seng er fundamentet allerede bygget, er en boks foråret ikke nødvendigt. Rammen stadig giver støtte, men der er ingen grund til at købe en boks foråret. Dette giver et anderledes designprofil end traditionelle kasser pring senge.

Boks foråret betydning

En madras med en boks foråret som support system bruger typisk mere lodret plads fordi boks foråret er tættere på gulvet. Dette reducerer opbevaringsplads under sengen. Denne sammenligning har intet at gøre med kvaliteten af søvn for enten box fjedre eller platforme. Forskellen er en æstetisk og funktionel anvendelse af rummet.

Pris sammenligning

En madras system ved hjælp af en boks foråret har flere omkostningskomponenter. Det omfatter madrassen, boks foråret, en ramme og skinnerne. Det kan også have ekstra omkostninger for en hovedgavl og footboard. Ifølge Platform senge, "de gennemsnitlige boks foråret enhed omkostninger overalt fra $250 til $400 pr. foundation?"

Altrnately, en platform seng omfatter jernbane-, ramme og fundament i ét stykke. Det kan også omfatte hovedgærde som en del af pakken. Når shopping, skal hele systemet tages i betragtning, når forsker samlede omkostninger.

Æstetik

Platform senge er lavet for at have en "lavere profil", som har en moderne stil. Boks foråret senge typisk har mere højde og kan få højere hovedgærder. Denne stil giver mere omfattende design, mens platform seng er typisk præsenteret for dens slankere linier og enkelthed. Begge stilarter er levedygtige designkoncepter og det er normalt mere en smagssag for køberen.

Overvejelser

Ifølge madras Mart indstille nøglen til en madras, at funktioner korrekt er at instituttet skal være fast og have en flad overflade. Både box fjedre og platforme har potentialet for problemer. Box fjedre kan tillade madras at synke som deres fjedrene begynder at svække mens platforme kan miste deres form.

At vælge mellem en boks foråret eller platform system synes at være et personligt valg uden nogen forskel for føler, støtte eller komfort i søvn oplevelse. Et vederlag for at købe en platform seng er imidlertid garantien. Når du køber en platform seng, skal du kontrollere, at madrassen vil være dækket af garantien med systemet du vælger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com