Pleje af Canopy senge

April 24

Pleje af Canopy senge

Canopy senge kan synes som en ekstravagant luksus, men de kræver næsten det samme omhu som andre møbler. Den væsentligste forskel er naturligvis, omsorg for baldakin gardiner. Vakuum forhæng ofte og vask dem mindst to gange om året for at fjerne bebyggede snavs og lugt. For at minimere omkostninger til vedligeholdelse, vælge forhæng, der er machine afvaskelige og rynke-resistente.

Instruktioner

•Støvposens af metal eller træ overflader af baldakinen seng ugentligt for at fjerne støv og snavs. Bruge citronolie til støv en træ seng eller fugt en klud let med vand til at rense en metal seng. Glem ikke baldakin rammerne. Støv samler der selvom du ikke kan se den.

•Vacuum baldakin forhæng med polstring børste udlæg i din støvsuger mindst hver to uger til at fjerne støv, der kan irritere allergi og astma. Vær forsigtig, hvis din baldakin er en lys, skrøbelige stof såsom netting. Vaske baldakin forhæng mindst hvert halve år, hvis de er vaskes i maskine; ellers renses dem.

•Kontrollér rammen lejlighedsvis og stramme skruer der kan være kommet løs. Den sidste ting du ønsker er at have forhæng og ramme kommer på dit hoved midt om natten.

•Vacuum madras med polstring børste vedhæftet fil hver par uger til at fjerne støv. Vende madrassen, så det bærer jævnt.

Tips & advarsler

  • Ikke Tillad børn at hoppe på en himmelseng. De tunge rammer kan komme løs, forvolder skade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com