Pleje af Cocos Palm

October 16

Også kendt som dronningen palme, cocos palm (Syagrus romanzoffiana) er en elegant palm, der vokser op til 50 fod høj, fremvisning af en smal grå kuffert toppet med mørke, lacy stedsegrønne blade, der kan være op til 10 fod lange. Bladene er accent af lyse orange dato frugter, som hang i klynger. Cocos palm kræver særlige vilkår, der ser sit bedste.

Beliggenhed

En indfødt i Sydamerika, cocos palm elsker varmt vejr og vokser i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9b gennem 11. Det vil vokse i fuld sol eller let skygge. Palm vil opleve kolde skader, hvis temperaturen falder til 25 grader Fahrenheit, og det vil dø hvis temperaturerne falde brat omkring 20 til 16 F. Det er især velegnet til kystregioner, tolerere salt jord og trives i kølige, fugtige vinde.

Jord

Cocos palm er ret kræsne om jord, der kræver en Sure, usædvanligt godt afdrypning jord. De unge blade er hæmmet i basisk jord, mens ældre blade kan vise svær klorose, en uinteressant, sygelig gulning. Manglende mangan forårsager en blade at se flosset, en betingelse med tilnavnet "frizzle top." Floridata anbefaler befrugtende to gange om året med en rig på mangan og andre mikronæringsstoffer gødning. Sprede 1 til 3 pounds af mangan sulfat under træet. Blandtegning sprays der indeholder jern og/eller mangan kan også være nødvendigt at bekæmpe klorose.

Vedligeholdelse

Selvom lidt tørke-tolerante, er cocos palm udseende og vækst drastisk forbedret med hyppig vanding i hele vækstsæsonen. Døde blade forbliver på træet og bør beskæres ud regelmæssigt for at holde håndfladen ser pænt og ryddeligt. Cocos palm kan formeres ved frø, som generelt spirer i tre til fire måneder. Frøplanter vises ofte på deres egen under modne træer. Du kan grave det op og smide dem væk eller pot dem op til form nye træer.

Problemer

Palm leaf skeletonizer er en løv-fodring larve, der kan forårsage synlige skader. Det efterlader afslørende brun ekskrementer på bladene og under træet. Skadedyr kan fjernes ved at spraye kolonier med en højtryksslange. Ganoderma butt rot er en alvorlig svampesygdom, der har ingen behandling. Den bedste forebyggelse er at holde håndfladen sunde og ikke fremkalder nogen skade på stammen og rødder. Vær især forsigtig, når slåning eller beskæring i nærheden af træet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com