Pleje af den Crimson pygmæ Berberis

May 9

Den crimson pygmæ Berberis er en miniatureudgave af det japanske Berberis anlæg. Det stammer fra Japan og andre asiatiske østlandene. Det er en smuk plante, der kan forbedre atmosfæren af ethvert hus. Forstå hvordan man kan tage sig af din crimson pygmæ Berberis kan hjælpe med at holde den i live i mange år.

Jord

Den crimson pygmæ Berberis vokser godt i tør jord og kan tåle mangel på vand og selv en lille mængde salt. Veldrænet sand eller ler jord skal gøre godt for denne plante. Holde pH niveau tættere til basisk end syre. Holde jorden løs for rødderne kan vokse let og vil ikke kæmpe for at presse igennem jord, der er for stramt pakket. Lufte jorden før plantning din Berberis; lufte det en gang om ugen for at give planten en chance for at trække vejret. En Berberis med godt iltet rødder er en sund Berberis.

Lys

Holde din Berberis i så meget sol som muligt. Det er ikke en plante, der er godt i skyggen eller endda delvis skygge. Det nyder gavn af masser af lyse sollys. Hvis du ønsker at plante det udenfor i løbet af foråret og sommeren, undgå plantning det nær nogen træer eller i nærheden af huset, hvor den skiftende sol holdning kunne kaster skygger på det. Når Berberis er i dit hus, holde det i nærheden af et vindue, der får masser af sollys. Flytte den til bedre kilder af sollys i løbet af dagen, hvis det er nødvendigt.

Skadedyr og sygdom pleje

En af de pæneste ting om den crimson pygmæ Berberis er at den er modstandsdygtig over for skadedyr og brug lidt pesticid til at holde skadedyr gratis. Lejlighedsvis vil skala, en plante parasit, gøre sit hjem på Berberis. Simpelthen spray eventuelle inficerede del af anlægget med en lav kvalitet pesticid og se omhyggeligt for enhver genopblussen af skadedyr. Ellers, Berberis er let at holde skadedyr gratis. Det lider også få alvorlige sygdomme, som er en anden bonus, der gør sig af den crimson pygmæ Berberis enkle.

Befrugtning

Befrugtning af dette anlæg bør ske omkring 1 April, maj 20th, juli 3th, 15 August og 30 oktober. Bruge en Holly-tone gødning. Holde gødning fra stilke og trunke af planterne for at undgå at beskadige dem. Brug kun omkring halvdelen af den anbefalede dosis når du får en ny plante.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com