Pleje af den røde Plumeria

December 28

University of Hawaii beskriver 40 plumeria kultivarer i sin 2005 dokument, "Plumeria i Hawaii." Af disse tre sorter har røde blomster: "Cerise," "Scott Pratt" og "Hilo skønhed." Pleje af en rød plumeria er den samme som for andre plumerias.

Oprindelse og beskrivelse

Plumeria blev introduceret til Hawaii fra troperne i Mellemamerika i 1860. Det hurtigt blive en foretrukket lei blomst og har resulteret i oprettelsen af plumeria gårde, hvor soft-forgrenede træet er vokset. Mange sorter er løvfældende, og alle producere deres duftende, krydret blomster fra forår gennem fall.

Foretrukket vækstbetingelser

Plumeria er frost-bud, 30 til 40 fod høje tropiske træer, der trives i varme, solrige, tørre områder op til omkring 2.000 fod i højde i Hawaii. Jorden bør være lidt sure og veldrænet. Selvom det tørre miljøer, værdsætter det kunstvanding under længerevarende tørkeperioder. Plumeria også vokse godt i store containere: Brug cactus mix pottemuld for de bedste resultater, og ikke tillader jord at forblive vådt.

Gødskning og sygdom

University of Hawaii anbefaler befrugtende dine røde plumeria hver tre til fire måneder, ved hjælp af en vegetabilske fødevarer med en N-P-K forholdet mellem 10-30-10. Scatter et pund af granuleret gødning rundt i bunden for hver tomme af stammens diameter. Plumeria træer lider af nogle sygdomme undtagen plumeria rust, som kan forårsage blærer af blade og undertiden blad drop, men det skader sjældent anlægget betydeligt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com