Pleje af en banan træ

February 8

Banan træer er hjemmehørende i varme, fugtige områder såsom Hawaii. Banan træer er tunge foderautomater, der kræver konstant befrugtning og godt afdrypning jord. Producerer din egen banan frugter kan være meget givende.

Plantning placering

Din banan træ har brug for masser af sol og varme. Plante træet, der er faktisk en urteagtige flerårig plante der vokser fra en rodstok, i godt afdrypning jorden blandet med lava rock og lava sand. Kontroller, at du vælger en placering, der modtager mindst 12 timers sol om dagen. Det er vigtigt, at vandet kan løbe fra rhizom at holde det fra rådnende.

Frostsikring

Fare for en banan træ om vinteren er manglende kloakering. Som du overvintre dine bananer, ikke for at kingsize dem. Banan træer er ikke egnet til koldt vejr, som de blade og frugter vil blive beskadiget ved det første tegn på frost. Hvis frost beskadiget, frugten er tabt, men bladene skal overleve en lys frost. Tæppe træ, herunder frugt, hvis du har mistanke om en lys overnight frost. Hvis du mister et træ under en usædvanlig kold vinter, simpelthen klippe det. Rhizomet bør sende op nye planter til næste sæson.

Gødskning

Banan træer vil drage fordel af tilføjer en afbalanceret gødning til hver vanding under vækstsæson, da de er tunge foderautomater. Kvælstof skal skæres tilbage under blomstringen for at undgå frugten bliver sort, selv om kalium er nyttig til anlægget i løbet af denne tid.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com