Pleje af en Dracena plante

February 12

Pleje af en Dracena plante

Dracaenas er en familie af over 40 sorter af buske og små træer, hvoraf mange er almindeligt dyrket som barsk, lav vedligeholdelse potteplanter, herunder Dracaena sanderiana, sælges som "lucky bamboo" og majs plante. Dracaena stueplante sorter er smalle vokser mellem 2 og 10 fod i højden (selv let beskæres som ønsket), med spidse, strop-lignende løv ofte præget af hvide eller lyserøde striber.

Plantning

Alle Dracaena sorter foretrækker god dræning, herunder den Lucky Bamboo, som ofte sælges i vand men vil vokse meget bedre i en soilless potning medium. Placere knust skårene af en lille terracotta pot i bunden af en stor dekorativ gryde til dræning og derefter udfylde det med en blanding af fugtede sphagnum og pottemuld. Plante Dracaena bare til bunden af dens vigtigste stilk. Repot anlægget hver fire eller fem år med frisk jord at forhindre ophobning af salte.

Vanding og skadedyr

Vand din Dracaena kun med regnvand, tilføje en dosis af flydende fisk emulsion gødning en gang om måneden. Dracaena er følsomme over for fluor findes i mange kommunale vandkilder, og intensiv kunstgødning kan lade dem gule og langbenet. Tåge planten ofte med regnvand i en sprayflaske til at opretholde fugt. Placere puljen på en bakke eller en stor tallerken fyldt med sten og vand hjælper også til at sikre tilstrækkelig fugtighed for at holde bladet tips fra bruning.

Dracaena lejlighedsvis lide fra skala eller mider, især hvis de har været holdt i et miljø, der er for tør. Prøv aftørring planten med en blød klud dyppet i regnvand som en lille troldhassel er blevet tilføjet, så vanding og dug grundigt. Hvis dette ikke virker i et par dage, tørre blade og stængler ned hvor der er tegn på skala eller mider med et stykke vat dyppet i sprit, derefter igen vand og tåge anlægget grundigt.

Lys og beskæring

Dracaenas er naturligvis understory regn skovplanter, så foretrækker de lyse men indirekte lys. Manglende lys kan gule blade eller forårsage plante at se tynde. Placer planten et lysere sted, eller supplere med kunstig belysning.

Beskære tilbage de højeste stilke af Dracaena til din ønskede stigende højde. Dracaena kan skæres tilbage drastisk og bliver resprout med tættere og sundere vækst, hvis det bliver langbenet. Ompotning er et godt tidspunkt at skære Dracaena tilbage, så friske indstøbning medium vil fremme en ny samling af vækst.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com