Pleje af granit Counter

August 1

Granit tællere er populære i køkkener. De giver en unik, ensartet overflade, der er klart i fugerne, og relativt let at holde ren. Granit tællere kan bevare et nyt udseende for år, hvis plejes ordentligt.

Sealer

Forsegle granit tællere efter installationen for at undgå pletter og bevare en ensartet skinnende udseende. Re forsegle tælleren hvert år eller to til at forlænge dens levetid og hold ser så god som ny. En granit sealer kan findes på de fleste isenkræmmere eller fra en granit installer/distributør.

Rengøring

Det er bedst at rengøre granit tællere med en granit renere, som kan købes på de fleste isenkræmmere. Dog anvendes alternative rengøringsmetoder samt. Martha Stewart bruger Windex og håndklæder til at rense sin bordplader. Dishsoap og en svamp er også fint at bruge. Tørre tællere med en blød klud efter rengøring.

Pletfjerning

Mens granit er meget hårdt og ridsefast, kan det plette. Når der indtræffer overløb, tør dem straks. Rød vin pletter vil klart vise sig mere på lys granit end en mørkere granit, og bør være renset op, før de trænge ind i stenen. Rense fedtet, olie-baserede udslip med brintoverilte eller en ammoniak-baserede renere og fortynder. Blegemiddel-baserede rengøringsmidler eller acetone-baserede rengøringsmidler anbefales til blæk og vin pletter. Uanset pletten, jo hurtigere bliver det behandlet bedre. Hvis plejes og rengøres ordentligt, er granitbordplader en smuk, unik tilføjelse til ethvert køkken.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com