Pleje af Hoya voks vinstokke

August 12

Den hoya vin - også kaldet voks plante eller voks vin--er medlem af familien Asclepiadaceae, en semi-woody vinstok populært dyrkes som en løv plante eller i hængende potter. Hvis du allerede har en voksende hoya vinstok, kan du bruge enkle teknikker til at passe det.

Instruktioner

•Plant hoya i et område, der modtager betydelig sollys. Dette er især vigtigt at sikre gode blomst produktion, da mængden af sollys, en hoya modtager er den største afgørende faktor i blomst produktion. Bemærk dog at hoyas vil lide formindsket blomst produktion når de udsættes for temperaturer højere end 90 grader Fahrenheit, så du skal måske flytte hoya til et skyggefuldt område i et intenst varm sommer.

•Kapacitet hoya vin regelmæssigt. Den ideelle vanding frekvens afhænger primært en alder af anlægget; unge hoya vinstokke skal vandes regelmæssigt nok til at holde overfladen af pottemuld fugtig, men ikke klæg. Efter hoya er ældre og dens rod struktur mere udviklede, bør du vand mindre hyppigt for at undgå over vanding problemer.

•Når hoya vin med en langsom frigivelse flydende gødning. Følge anvisningerne på pakken for beløbet, der til brug og bedste tidspunkter til at befrugte.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com