Pleje af Sago palmer

August 24

Sago palms, også kendt som Cycas revoluta eller saga palms, er palm-lignende koglepalmer, der er hjemmehørende i det sydlige Japan. Foretrækker subtropiske og tropiske klimaer, vokser sago palms bedst i United States Department of Agriculture (USDA) plante hårdførhed zoner 8b gennem 11. Selvom sago palmer er ikke sandt, palmer, er deres pleje meget ens. Disse attraktive og lav vedligeholdelse planter er værdsat for deres skinnende, blad-lignende blade og gøre en attraktiv tilføjelse til varm-klima hjem landskaber.

Instruktioner

•Plant din sago palm træ i en placering, der svarer til dens sollys og jord krav at øge dine chancer for vellykket dyrkning. Kigge efter en plantning placering, der modtager mindst seks timer af lyse direkte eller indirekte sollys hver dag og har godt afdrypning jord. Plante sago håndfladen på samme højde, som det var stigende i sin børnehave container.

•Kapacitet sago palm tree efter plantning for at fugtes jorden og hjælpe dit træ acclimate til den nye placering. Følge en regelmæssig vanding tidsplan for din sago palm at holde jorden jævnt fugtig. Give mindst 1 tomme af supplerende kunstvanding hver uge i løbet af foråret, sommer og falder måneder for at sikre, at din palm har fugt behov for succesfulde vækst. Vand din sago palm mindre hyppigt i om vinteren, når træet er hvilende. Reducere hyppigheden af vanding til en gang hver to til tre uger.

•Fertilize din sago palm når hver voksende sæson for at sikre, at træet får næringsstofferne den har brug for. Feed sago palm i begyndelsen af sin årlige vækstsæson, da træets terminal knopper svulme. Bruge en gødning produkt, som er formuleret specielt til brug med palmer og koglepalmer. Anvend gødning ifølge pakke retninger at undgå brændende rødderne af din sago palm.

•Prune sago palm hvert år i begyndelsen af vækstsæsonen at tilskynde sund og sygdomsfri plantevækst. Fjern blade, der er misfarvet, syge, knuste eller døde. Gøre rent snit gennem fronds i håndfladen sago med skærpet og steriliseret sakse.

Tips & advarsler

  • Sago palms kan også dyrkes i containere ved hjælp af denne samme dyrkning rådgivning. Når container-vokser en sago palm, plante træ i et stort, godt afdrypning plantning container og bruge en løs, godt afdrypning potning kompost som vækstmedium.
  • Sago palmer udvikle lejlighedsvis problemer med fælles skadedyr såsom mealybugs og skjoldlus. Konsultere din lokale landbrugs udvidelse kontor for rådgivning, behandling, hvis det er nødvendigt, at genoprette sundheden for dit træ.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com