Pleje af sort smedejernsmøbler

December 2

Pleje af sort smedejernsmøbler

Smedejernsmøbler er en ekstremt holdbare mulighed for både indendørs og udendørs indretning. Udendørs smedejernsmøbler omfatter normalt emner såsom store eller små borde, stole og liggestole. Nogle boligejere også fremlægge indendørs med smedejern borde eller stole. Sort smedejern er et meget fælles farveskema til møblerne. Mens det er let at rengøre og vedligeholde, kan sort smedejernsmøbler blive beskadiget af slibende rengøringsmidler. Holde sig til vand og et mildt rengøringsmiddel til rengøring af tunge, eller blot en fugtig klud til let rengøring.

Instruktioner

•Moisten en bomulds klud let med vand og tørre ned din sort smedejernsmøbler til let rengøring. Opmærksomme på detaljer, som hvirvler eller kroge, der kan let ophobes snavs og støv.

•Mix flere teskefulde af et mildt rengøringsmiddel og vand sammen i en spray flaske og pels møbler til tungere rengøring. Tørre af med en klud fugtet med vand og tør med en bomuld håndklæde.

•Spray ned af møbler med en haveslange til udendørs rengøring. Spray en mild rengøringsmiddel og vand blanding og tørre ned med en vand-gennemblødt klud. Tør off smedejern med en bomuld håndklæde.

•Rub genstridige pletter, rust eller misfarvede områder let med sandpapir indtil de forsvinder. Tør område med en tør klud til at fjerne slibning og maling chip rester. Repaint område med sort maling.

•Paint på en klar lak finish, findes på maling og isenkræmmere over din sort smedejernsmøbler at beskytte overfladen fra skrælning, skrabe og misfarvning. Tape off eller fjerne enhver ikke-smedejern del af møbler, såsom sten eller glas bordplader, før maleriet til at undgå at beskadige funktionerne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com